Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANETAAAa.

Jak myslicie jaki ona dostanie wyrok???

Polecane posty

Gość ANETAAAa.

Moja kolezanka z klasy pare dni temu połamała kolesiowi glanem noge po pijanemu i ponoć sama pierwsza go zaczepiła i wyzywała od gejów, to było jak wracała z jakiegos koncertu czy czegoś i była pijana. Jak myslicie jaki dostanie wyrok za takie coś, ja nie chce żeby ona szła do więzienia, ona jest inteligentna i dobra dziewczyna nie wiem co jej odbiło :-o ma 18 lat :-o

Gość hubabubal
3 w zawiasach na 5

Gość ANETAAAa.
jest inteligentna tylko że zbuntowana, taka metalówa no :-o mam nadzieje ze wyrok w zawieszeniu :-o

Gość Uroczy Szymuś
Tak jak kolega napisał, średnio tyle dają za takie przestępstwa.

Gość ANETAAAa.
no ale w sumie boje sie że może być surowo skoro to tylko i wyłacznie jej wina :-o

Gość na informatyke
Inteligencja raczej przed pudłem nie broni...

inteligentna i dobra XDXD mam nadzieję że dostanie spore karę pieniężną na odszkodowanie dla tego ge... chłopaka

anetko wyobraz sobie ze idziesz normalnie sobie ulicą i nagle podbiega do coebie jakis pajac i łamie ci noge butem? co bys o nim pomyslała? chciałabys zeby nie dostała ta osoba wyroku? twojej kolezance nikt nie kazał pić ćać czy co ona tam robila!!!!!!!! szczerze mam nadzieje ze dostanie duzy wyrok

Gość ANETAAAa.
ja nie usprawiedliwiam jej czynu tylko mówie jaka jest. Jak jestescie inteligentne to potraficie to pewnie oddzielić :-o cóż, mam nadzieje że zawiasy, tak jak zostąło powiedziane.

Gość ANETAAAa.
to co, mam ją znienawidzieć i mówić jej "mam nadzieju że zgnijesz w więzieniu"? :-o to chyba normalne że skoro mam wobec niej pozytywne odczucia to życze jej jak najlepiej :-o

skoro mam wobec niej pozytywne odczucia to życze jej jak najlepiej życz jej połamania nóg XD

Gość Uroczy Szymuś
To uszkodzenie ciała spowodowane przez Twoją koleżankę jest już ścigane z oskarżenia publicznego. Milicja się dowiedziała i puściła maszynę procesową w ruch.

Gość ANETAAAa.
wiem o tym :-o została zatrzymana na miejscu zdarzenia, gdyby je nie złapali nie pytałabym sie o wyrok :-o

A pewnie że jest mądra i dobra. I jak wszystkie inteligentne i dobre dziewczyny, szlaja się po pijaku i łamie glanami kolegów którzy jej zdaniem mają za mało testosteronu. Ona widać ma go tak dużo, że polecam jej sprawdzić czy nie urósł jej penis. Albo i dwa. To aby na pewno dziewczyna?

Gość ANETAAAa.
no to niech wam będzie jest inteligentną i złą dziewczyną :-o co nie zmienia faktu że jest wartościową osobą, nei znacie jej nie wypowiadajcie :-o po prostu odbiło jej po pijaku. I mam jeszcze pytanie, czy to że nie wsadzili jej do aresztu tylko jest na razie na wolności to dobry znak??