Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemizcea

Czy Wrocław jest bezpiecznym miestem?

Polecane posty

Gość ciemizcea

Jak sądzicie

Gość mieszkam tam
moim zdaniem nie jest. łatwo w ryj zarobić

Gość mieszkam tam
Odradzam Huby, Gaj, Kleczków, okolice Pomorskiej

Gość mieszkam tam
Względnie bezpiecznie? Mieszkalem w Londynie i powiem Ci, że tam nie miałem żadnego problemu z chodzeniem po zmroku. A we Wrocławiu co chwile ktos mnie zaczepia i nigdy nie wiadomo jak to się zakończy

Gość kobieta wrocławska
a ja pochodzę z wrocławskiego kleczkowa i niegdzie nie czulam się bezpieczniej niz tam ogolnie we Wrocławiu czuję się bardzo bezpiecznie, dosc nieprzyjemne są dla mnie okolice Boguslawskiego, mieszkalam tam jakis czas koło galerii Arkady teraz mieszkam w Krakowie i czuje sie duzo mniej bezpiecznie

kobieta wroclawska: Też mieszkam teraz w Krk i tutaj jest o wiele gorzej z poczuciem bezpieczeństwa... We wro mieszkałam w okolicach PG i tam było dość mrocznie. Na Krzykach jest fajnie - polecam.

Gość moj punkt widzeniaqqq
właśnie wróciłam z Wrocka przed chwilą.Piękne miasto. Urzekło mnie. Może kiedyś odwiedzę jeszcz

Gość kobieta wrocławska
trufelka, co to PG ? Plac Grunwaldzki moze ? Krzyki tez lubię, zwlaszcza okolice Parku Południowego, jedno z najprzyjemniejszych miejsc Wrocławia

Chodziło mi o Pasaż Grunwaldzki, ale nie chciało mi się pisać nazwy ;) Pasaż i Plac... wychodzi na to samo - mam na myśli właśnie te okolice a ściślej kamienice gdzie Nowowiejska itp. Zawsze bałam się tamtędy chodzić i zazwyczaj robiłam to sprintem :D Za Parkiem Południowym też przepadam... 😭 Pozdro dla ciebie krakowsko-wrocławska :) 🖐️

Gość tez wroclawianka
dla mnie Wroclaw jest super bezpieczny-Grunwald przejazdem codziennie,bo mieszkam na Biskupinie-bez problemu...

Gość kobieta wrocławska
pozdro Trufelka ;) a ty bylas rodowicie z Wrocławia i wyemigrowalas do Krakowa ? czy co robilas we Wrocku ?