Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmiar36

Problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość rozmiar36

Mam 16 lat i przez rok byłam z chłopakiem w tym samym wieku co ja, ale 2 dni po walentynkach mnie rzucił, za powód podając brak miłości. Chodziliśmy razem do klasy, więc nie mogliśmy zbyt ograniczyć kontaktów, a ponad to spotykalismy się czasem "bez zobowiązań". Kochałam go cały czas i miałam nadzieję, że do mnie wróci, dlatego to robiłam. Spotykałam się w międzyczasie z innymi chłopakami, ale cały czas go kochałam i nie mogłam zakochać się w innym chociaż bardzo chciałam. Po upływie kilku tygodni pisał, że mnie kocha chce wrócić itd...wróciliśmy do siebie, ale dowiedziałam się, że mnie okłamał, bo twierdził, że jak nie byliśmy razem to nie doszło w międzyczasie do niczego z inną. Było inaczej...dowiedziałam się, że całował się z 2 moimi koleżankami. Bolało, ale wybaczyłam mu..teraz jesteśmy razem, ale wydaje mi się, że dla niego wygląd i ubrania są ważniejsze ode mnie. To ja w tym związku zabiegam o niego i sie staram. Poza tym nie chce ujawniać przed nikim naszego związku...nie wiem co mam robić i jak go juz traktować. Pomocy!

Gość rozmiar36
jakby co ide po lizaki do biedry🖐️

Gość niepytajcowidzewniej
daj sobie spokój z palantem...