Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umpa umpa

Nigdy nie dogodze tesciowej! :(

Polecane posty

Gość umpa umpa

Niewazne co zrobie, wszystko jest zle! Staram sie gotowac tak dobrze jak ona, chociaz ona oczywiscie gotuje swietnie, a ja wiadomo, ze nie mam jeszcze takiego doswiadczenia. Jednal sie ucze, co chwile szukam nowych ciekawych przepisow, czegos oryginalnego i to naprawde wychodzi dobre, mojemu mezowi smakuje, a ona nigdy jeszcze mnie nie pochwalila, ze dobre. Zje, ale nic nie mowi. Jak jej sie pytam czy smakuje, to tylko marudzi, ze taaaaaak, smakuje. I juz mi nie odpowiada. Czy ona nie widzi, ze ja sie staram? :o

Gość buwvywu
A czemu chcesz jej dogadzac? Należy dogadzac sobie ;)

Gość olej babsztyla
powalilo cie do reszty zeby lizac dupsko starej babie?:O a jesli z nia mieszkasz to gratuluje zyciowego bledu🖐️

Gość umpa umpa
Bo ona nam glownie gotuje, po prostu lubi gotowac i dobrze jej to wychodzi. Tesc czasem tez gotuje, ale on pewnych rzeczy nie moze jesc, bo ma problemy z zoladkiem, a jak juz ugotuje to raczej jakis wieczorny maly posilek. Nie zamierzam siedziec jak ten ciolek i tez czasem gotuje, bo przeciez glupio by bylo jakbym nie gotowala nic albo ugotowala tylko dla meza a ich nie poczestowala.... Tylko, ze jej nic nie smakuje albo nie chce po prostu smakowac, chociaz maz je az mu sie uszy trzesa. co za baba!

Gość melaaanchoolia
daj se spokój ja mam to z matką, tez nigdy nie dogodze, szkoda życia na nerwy

Gość Siti
odwrotnie, to teściowa powinna się starać i dogadzać zieńciowi , pomyliłeś kierunki geograficzne