Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobauzywajacanetu

co sadzicie o necie 2012?

Polecane posty

Gość osobauzywajacanetu

Ja dzis usiadlam tak sobie i zaczelam myslec - co sadzic o necie w roku 2012. Nic sie nie zmienil w porownaniu do roku nie wiem 1998. Ale jakie to zle. Kto ma jeszcze takie zdanie? Pytam bo sie musze zastanowic co robic dalej. Powiem wam jak ja sie przejechalam na tym necie to sie OPISAC nie da,ale wiecie , zeby wymyslic TAKI WYNAZALEK i TAKIE DNO ZROBIC to naprawde sie trzeba nazywac TAK A NIE INACZEJ. Bo wiecie , zeby mi do glowy przyszlo w roku 1998, ze z USA z TAKIEGO WYNALAZKU dobrze sie dopasowawszy nie umiec zrobic wiecie PRAWA DO STALEJ PRACY DLA KAZDEJ to trzeba wiecie dzis doszlam do wniosku NIEPELNOSPRAWNYM UMYSLOWO. Bo ja tu tyle pisalam a co ja ztego mam. Nic - to prawda, ale wiecie zeby taki byl uklad ZENUJACY jesli chodzi o net i poczte to naprawde nic tylko sie po prostu schlac. No to ja tego nie wiedzialam, a bylam ZALEDWIE nauczycielka w polskiej szkole - takze ja to przezyje a wy sobie robcie co chcecie bo chce tu napisac ze roslina do banku a takze - jeszcze 1 poglad mialam go stracilam to jest 50 % prawdy o zyciu. Zalezy jak kto tam leci. Bo bym sie ZAPLAKLALA na smierc z powodu chorej umyslowo wsi, ojca biologicznego,ale to jest 1/2 prawdy - zwlaszcza zalozyciele banku - oni tam tej rosliny tez nie mieli przypadkowo. Taka roslina do banku. To nie jest przypadkowe i tym sie pocieszam , ze nic mi sie nie udalo i ...to wszystko. I jeszcze mialam 1 poglad wiecie, ale...zapomnialam go i tyle. I to koniec mojej pisaniny na kafe. O rente juz nie pisze - bez sensu. Jak poglady Polakow, ktore zrujnowaly mi zycie, ale powiem wam USA tez mi zrujnowalo zycie tym netem - TAKI GNIOT uskutecznic. Naprawde. Acha - tego 2 pogladu nie napisze bo to bez sensu. I tak nikt niczego nie zrozumie, w Polsce magazynu nie ma i to wszystko. Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji, osoba uzywajaca netu. '

Gość osobauzywajacanetu
prawa dla stalej pracy DLA KAZDEGo - tak mialo byc wyzej. I wiecie ja dzis okreslilam ze JedYNY SENS Netu I TAK KOMBINOWALAm to jest takie a nie inne ustawienie sie w nim zeby miec prawo do stalej pracy. I to powinno byc i tyle. A reszta to sa same pierdoly. I dlatego tak mnie boli, ze przyjeta na fenol w szkole w roku 2000 i bez wykonania wyroku smierci PRZEZ SPRZATACZKI do dzis i za calosc sie nie dam. Bo np. 1% sensu to ZA NET ta sprzataczka polska w 2012 roku wiecie rodowod od brygidek, a tak? CO TO MA BYC? To juz chyba Lucyfer lepszy niz TAKI BEZSENSOWNY UKLAD i tyle. I napisze wam , ze wynalazca Netu wcale calej kasy zgarniac nie musial.To powinno byc PRZEPISAMI okreslone jaka jest rola Netu w stosunku do poczty tzw. snow mail i ja sie za to nie dam NIGDY.I jak bedzie net to ja bede kasowac za net za to ze USA ze wymyslilo TAKA CHALE i koniec. Znaczy Net to nie jest chala ale w calosci TAKA ChALA to sie opisac nie da i tyle :( Pozdrawiam 🖐️ osoba uzywajaca netu.