Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona_niezapominajka

pomocy, doradzcie!

Polecane posty

Gość czerwona_niezapominajka

hej. w listopadzie planowalam wyjechac na pozne wakacje. niestety w tym roku urlop mi sie przesunal na taka malo sympatyczna pore. myslalam o jakichs cieplych wyspach tylko problem w tym, ze po tych wszystkich plajtach biur podrozy, boje sie jechac na zorganizowana wycieczke. powaznie zastanawiam sie nad wyjazdem na wlasna reke. szczegolnie, ze natknelam sie na artykul http://www.eioba.pl/a/3yhm/wakacje-tak-ale-nie-z-biurem-podrozy. czy ktos z was ma w tym kierunku jakies doswiaczenia? wszelkie sugestie i rady są mile widziane :) pozdrawiam

Gość byledowiossny
nie wiem czy zdecydowałabym się na wakacje bez organizacji. wszystkiego sama musisz pilnować. co to za wakacje? ja tam wolę udać się do biura itaki. tam zawsze znajdę coś dla siebie i na swoją kieszeń.

Gość XYZ0123
Sugestia jest taka idz do almaturu.

Gość rgrthryth
po pierwsze to wyjazd na wlasna reke to nic trudnego. wystarczy kupic bilet na samolot i pobyt w hotelu. wlasciwie to nawet nie musisz znaj jezyka obcego nawet zeby zrobic check-in. inna kwestia to cena. przy wyjezdzie np. do egiptu czy grecji zalatwianie na wlasna reke moze kosztowac wiecej. jesli chcialabys cos zwiedzic to tez nie problem, bo na miejscu zawsze jest pelno ofert wycieczek fakultatywnych, ktore na ogol kosztuja troche mniej niz te kupowane u rezydenta. po drugie to wybiera sie duze i znane biura podrozy a nie jakies wycieczki pani jadzi. polecam wezyr- ceny troche wyzsze, ale za to masz wiekszy komfort psychiczny.

Gość ArmandvanKa
Jak wyjazd z biurem to tylko Itaka!