Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Powalające...

Co najmniej zdumiewająca jest

Polecane posty

Gość Powalające...

ilość durnych prymitywnych ograniczonych osób w mym miescie w Polsce a być może i nawet na świecie. Koncze 3 klase liceum posiadam ogromnna wiedze ogólna( a wszczegolnosci ekonmiczno spoleczna oraz z zakresu dziedzin nauk scislych fizyki i chemi) zaswiadczaja o tym jednoglosnie lokaty kadry nauczycielskiej jak i wysoce itelektualnie poziomem rodzice( pochcodze z wysoko sytuowanej rodziny bogatej na poziomie i dystynkcji porównywalnej z XIX wieczną arystorkacja angielską) A jednak przyjaciół i kolegów zdobywam szybko jak zmarszczki na czole( mam 19 prawie 20 lat. Przeraza mnie ilosc durnowatych ciasno skonsutruwanych umysłow rzekomo zdajacych i konczacych ogolniaka co wiecej dostajacych sie na rzekomo renomowane uczelnie wyzsze takie jak Uniwersytet Jagiellonski, warszawski, Sorbona. Wysublimowane opinie szlachetnych znaczacych ludzi nauki jednoglosnie potwierdza stała tendencyjna spadkowa sredniego poziomu wiedzy obycia i rozwouju mentalnosci doroslych ludzi. Nawołuje do wszystkich by nie bagatelizowali szkoły by nie sprymitywniec do reszty. Jedynie praca osiagniemy nalezyte rezultaty i Polska moze wywindowac sie na piedestały starej Europy.

Gość Powalające...
tak naprawdę to mam 21 lat, wykształcenie podstawowe, stulejkę, nigdy nie miałem dziewczyny i całe dnie układam prova na kafełe

Gość Haahhahaahahahahahah
Serio? Odpusc sobie, bo zdechne ze smiechu.

Gość Haahhahaahahahahahah
Polaczkowie bywaja tadetni, ale nie rob z siebie arystokraty... Ja pierdole...

Gość myla moja!
pochodzisz z Koeri, gdzie Cię indoktrynowali na człowieka pracy? ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHA

Gość Powalające...
Kolejny plasujący sie w szrankach warstw wymienionych w mym pierwszym poscie pruboje sie pode mnie podszyc a kolejno pisane komentarze wzmacniaja jedynie moją pierwotna tezę ;d, a i jeszcze ubocznym produktem mojego oswieconego umyslu sa setki milionów dolarów i spelnianie kazdej najwybredniejszej zachcianki pozwalajcej kompletnie odciac sie( na cale me szczescie) od tak ciemych istot jak ta wyczyniająca niecne postepki ;d

Gość Powalające...
niestety dla wiekszosci z was( pisze tak poniewaz wiem jednak ze nawet na tym forum blyszcza osoby godne przynjamniej sredniego poziomu, sugeruje by wyrazila ktoras z tych osob swa opinie na ten gruntownie rozposcierajacy sie front problemow klas nizszych) nie beda dostepne nigdy tak wykwitnte rozrywki swiatowej renomy miejsca i spotkania z wielkimi ludzmi) no ale coz, posiadajac praktycznie zerowa wiedze o swiecie( naukowa zaznaczammocno, nie prawdy babc) tez mozna jakos zyc. A wiec powodzenia jutro u szefa na budowie w markecie w sluzbach urzedach itd ;d

Gość djdjdjdkntw
raczej 0/10 nawet nie smieszne