Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zonaty026

Niby zdrada

Polecane posty

jestem w związku z kobieta która cały czas robi mi awantury o to że ja zdradzam więc postanowiłem znaleźć sobie jakąś przyjaciółkę. znajdzie się tu jakaś?

Gość bo widzisz
u mnie podobnie-ON mi robi awantury;-( tylko ,ze o tej godzinie to ja jeszcze nie funkcjonuje....

Gość everever
ja też kawę piję:)Pzdr z nysy od porannej 35-tki;)

Gość ta nocna
wiec zostawiam w towarzystwie-do wieczora;-)

Gość Piatkowy_3+
Dziewczyny...to moze przeniesiemy rozmowe z Trojmiasta bardziej na poludnie :-)

Dokladnie tak jest jak mówisz a skoro już mam taka sytuację to postanowiłem jednak znaleźć sobie jakąś przyjaciółkę,przynajmniej będę wiedzial jaki jest powód awantur ;)

A nie będziesz miał potem wyrzutów sumienia? Może żonie znowu coś się odmieni i zacznie zapewniać Ci o bezgranicznym zaufaniu.:-)

Mam nadzieję że pełnoletniej I pewnie, "takiej", która nie będzie wpuszczała kitu o po nadnaturalnej wielkości łechtaczce, kiedy będzie jej gmerał w majtkach. ;) Idealna kandydatka, (tak myślę) , równie powinna być zmieszana związkiem z delikatnym rozczarowaniem. Wytrzymuje z taką kosą, to w mik uwiedzie..., taką zdezorientowaną ? :P Wspólny problem bowiem przyciąga a zobowiązania odpychają. Co wydaje się idealną mieszanką, by mieć wyrzuty sumienia ze spędzonej razem nocy.... :P

Nie powiedziałam, żebyś tutaj nie szukał. Tylko, kogo konkretnie szukasz?:-)

Missima wczoraj nie odpisałem bo jakoś czasu nie było. Szukam takiej przyjaciółki do tańca i do różańca,takiej z która mogę porozmawiać o wszystkim i o niczym a najważniejsze żeby nie była chorobliwie zazdrosna ;)

Każda kobieta przynajmniej trochę jest zazdrosna, ale chorobliwa zazdrość to już rzeczywiście porażka. ;-)

Gość typowe myślenie ot co
taaak peeeewnie znajdź sobie kochankę i potwierdź domysły żony, że jesteś nic nie wartym dupkiem... Faceci :( Pewnie, że na pewno nie jest łatwo żyć z kimś takim, kto podejrzewa, ale czy to naprawdę powód, żeby zdradzać? Czy to raczej potwierdzenie tego, że jednak coś tam w tej jej intuicji jest, skoro jednak ją chcesz zdradzić...