Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EmilaFryczak

Moj brat nie chce ochrzcic dziecka, to dla mnie nie do zaakceptowania

Polecane posty

Gość EmilaFryczak

Całe zycie rodzice wychowywali nas w wierze katolickiej, a on nagle wyjezdza z takim czyms... nie moge tego przyjac do mysli. Mowi sie przeciez ze nad nieochrzczonym dzieckiem czuwa szatan... bedzie przerazalo mnie podejscie do niego, prosze pomozcie jak namowic brata aby jednak zdecydowal sie je ochrzcic ?

Gość wiesz ile razy takie
prowo było na forum?

Gość moja siora ma tak samo
Sytuacja podobna, zachowuje sie jak zbuntowana 14 latka, siu bździu w głowie a mysli ze jest taka nowoczesna.

nie twój zasrany interes, czy brat i bratowa chrzczą dziecko czy nie będziesz miała swoje, to sobie chrzcij nawet 3 x każde, tak na wszelki wypadek gdzie w Polsce są jeszcze takie zacofane wiochy?

Tak stare prowo że nawet oceniać mi się nie chce... A ty Ewa ogarnij się; masz z stopce "Mam takie postanowienie, że nie karmię troli" a miotasz się jak dzika świnia po tematach :-O

Gość ewa ty myslisz
ze taka nowoczesna jestes a stara glupia rura z ciebie:D a teraz "zablysnij" swoimi super-textami

Gość ewa jest głupia jak but
ale tutaj ma rację , nienawidze ludzi pokroju autorki ,wsiury obgadujące wszystko dookoła a w domu syf i smród