Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznyJest TenFilm

ogladal ktos wczoraj "plac zbawiciela"????

Polecane posty

"Kieł" też polecam. przedziwny, intrygujący i przerażający zarazem... polecam też estoński "Nasza klasa"

a lubisz thrillery? polecam hiszpańskie kino - Sierociniec - POkój dziecięcy z 2006r. - Wezwani z 2009r.

dzięki:) będzie coś na coraz dłuższe wieczory:) Komornika i Dług jeszcze widziałam, a reszte wpiszę do kajecika:)

z nowszych to jeszcze "Sala samobójców" obowiązkowo. a ze starszych i do bólu realistycznych "Cześć Tereska"

Gość liamiusoo
z horrorów sierociniec jest niezły to fakt:)

Sala samobójców, ciekawy, ale lepsza wg mnie jest Cześć Tereska, kurde jest tyle fajnych filmów a ja sobie nic nie moge przypomnieć

Tereskę widziałam dawno temu, Salę Samobójców zaczęłam ze 3 mies. temu i zasnęłam;) muszę skończyć, z polskich też dobre było Wesele, chłop uwielbia Testosteron;)

a ja uwielbiam Lejdis - za każdym razem mam ubaw :D testosteron próbowałam obejrzeć ze 3 razy i jakoś nigdy nie dało rady do końca

z tych fimów z linku, słyszłam że super jest Róża i Spadkobiercy, a o reszcie nie słyszałam,a le będę chciała obejrzeć

z tych widziałam Artystę i Kevina - była tutaj zresztą goraca dyskusja na temat tego ostatniego filmu i jeszcze mi książka zalega nieprzeczytana... ale nie mam nastroju póki co;) Artystę można obejrzeć - jak ktoś lubił stare kino to się odnajdzie, bo fajnie pomieszali konwencje - starego i nowego... to teraz lecę obejrzeć Plac Zabaw;) pa:)

Gość Falitta
Ja dopiero weszłam na kafe(((( Ja też oglądałam ten film! Mam w rodzinie podobną sytuację tzn ktoś z moich krewnych ale tylko podobną 15lat temu stracili wsystko bo deweloper nie dokończył budowy i zbankrutował niby. Tyle że tam nie ma teściowej w tle jest matka tej dziewczyny i choroba dzieci... Życie pisze nie tylko ciekawsze scenariusze niż filmy ale też bardziej drastyczne W filmie na koniec on bierze na siebie jej winę w życiu niestety tak nie jest i ludzie nigdy się nie budzą umierają w grzechu.

Gość Może dopowiem
jeszcze polecam film Róża ten sam reżyser co dom zły aż sobie zaraz obejrzę ten plac zbawiciela raz jeszcze - pamiętam że w nocy o nim rozmyślałam

Gość ale zaraz jak to było
ona podcięła sobie zyły na tym dworcu? A co zrobiła dzieciom? Bo mi się przysnęło...

ogladalam tylko raz...kiedys wczoraj wiedzialam ze jest ale nie chcialam ogladac...zeby nie przezywac drugi raz... bardzo go przezylam ...mialam refleksje .myslicie ze malo jest takich kobiet ktore tak koncza? wiele...wiele....

Gość a czytaliście książkę
KATO-TATA? to jest dopiero książka straszna halszka opfer była w kilku programach typu miasto kobiet i w uwadze opowiadała o swoich przejściach z dzieciństwa

Gość Falitta
dzieciom było zimno Wyciągneła słoiczek proszków i podzieliła na dwóch chłopców mówiąc że jeśli zjedzą wszystko przestanie im być zimno. Zjedli i usneli a ona podcieła sobie żyły.

KATO-TATA słyszłam o tej książce i czytałam recenzje, musze ja kupić, ale wiem ze porusza do głębi

Gość ale zaraz jak to było
dzieci przeżyły? A co jej się stało z tym okiem? To następstwo tego podcięcia żył?

ja kupiłam tą książkę przeczytałam 3 razy pierwszy raz myślałam że źle zrozumiałam byłam w szoku że ojciec może coś takiego robić dzieciom drugi raz czytałam rzygać mi się chciało na necie szukałam programów o halszce oglądałam jest jeszcze druga część monidło życie po kato tacie też okropna

Gość mnbmbns
Może powinni ten film przepisywać na receptę bezrobotnym kobietom , razem ze środkami antykoncepcyjnymi....

Gość sumtna żona
oglądałam mam podobną sytację - dwoje dzieci i mieszkanie z teściową a synuś słucha mamusi, zdrada już była, tylko ja jestem silniejsza niż bohaterka, choć były chwile zwatpienia i załamania to się nie poddaję, ale stwierdzam, że zachowania przedstawione w filmie i u moich bliskich są identyczne - obojętność na krzywdę i egoizm czyli choroba naszych czasów ale się też poryczałam....

Gość Falitta
Nie wszystko jest pokazane ale tak: dzieci przeżyły a oko jej pewnie w areszcie podbili no bo w końcu usiłowała dzieci zabić.

Gość bfdfg...
mam podobnie u siebie...rzygac mi sie chce na sama siebie...jestem do bani

ona nie miła podbitego oka ona była po wylewie i tą część twarzy miała sparaliżowaną

Gość Falitta
sumtna żona podziwiam takie jak ty! Za siłę odwagę i jeszcze raz siłę. Mam nadzieję że życie ci kiedyś wszystko wynagrodzi i będziesz naprawdę szczęśliwa Zyczę ci tego.

Gość 75855
tragedia... ale obsada rewelacyjna tesiowa zagrana cudownie

tak z boku tematu .. ex.D.Bill przypomniał mi się jeszcze fajne filmy: -Zycie jest piękne z 1997r. - Wyspa tajemnic z D.Caprio - Incepcja - Infiltracja te dwa też z D.caprio