Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pryszczek11

sezonowy wysyp pryszczy ?? prosze o pomoc ?

Polecane posty

Gość pryszczek11

Hej!! zawsze miałam czystą twarz. Bez większych wyprysków. Moja cera jest sucha ze skłonnością do rozszerzania się porów. Właśnie wróciłam z wakacji, które spędziłam w innym województwie Polski. Moja twarz wygląda jak poligon wojskowy. mam krosty na całej twarzy - czoło, policzki, broda, nos. Czy to samo minie ?? czy będzie już gorzej ??Miał ktoś taką sytuacje ? Kupiłam maseczki antybakteryjne i tabletki visaxinum. w Pazdzierniku zaczynam studia ... chce wyglądać tak jak wcześniej !!

Gość mam miaaaaa
Miałam tak samo po zmianie klimatu- i chyba o wode tu chodzi. Po 2 tyg było już normalnie.

Gość pryszczek11
mam nadzieję, że masz racje.

Gość mam miaaaaa
Tylko nawilżaj skóre jezeli jest sucha, bo visaxinum bardzo wysusza.

Gość pryszczek11
zawsze mam duzo kremiku na twarzy :) mam nadzieje ze visaxinum nie bedzie dzialac tak jak bratek ze od razy bedzie wszytsko wychodzic na wierzch i nedziwe jeszcze wiecej ( w skladzie chyba jes m. in. bratek)

Gość diviannna
opalanie moze spowodowac wysyp pryszczy - to trza uwazac- bo najpierw wszystko przysycha apotem wybucha ze zdwojona siła

Gość diviannna
czytallm ze opalanie powieksza pory i sprawia ze staja sie podluzne zamist okrągle- jak od lat zero opalania

Gość pryszczek11
ja sie nie opalam :) przez cały rok 50 filtr na twarzy :) (boje sie zmarszczek :)

Gość kassana11
czy czasem filtr nie traci swojej mocy jak uzywa sie go przez caly rok ? przeciez skóra sie przyzwyczaja do kosmetykow

Gość kassana11
??