Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuśtyk

rehabilitacja w Warszawie

Polecane posty

Gość kuśtyk

Witajcie, szukam porady w sprawie rehabilitacji po operacji stawu skokowego. Dostałam skierowanie ze szpitala na rehabilitację, a tu w żadnej przychodni nie przyjmują zapisów do końca roku...!!! Czy pozostaje mi tylko rehabilitacja prywatna i wydanie kasy? Macie jakieś doświadczenia w tej sprawie? W poniedziałek miałam zdjęty gips i noga prawie wcale się nie rusza, a przy tym boli bardzo. Bardzo dziękuję za rozsądną dyskusję i porady.

Gość kuśtyk
buuu... będę kulawa do końca życia????? Nikt nie pomoże????

Gość gangrena123
To jakaś bzdura! O ile chcesz się zapisać na rehabilitację ze skierowaniem od "zwykłego" lekarza - to owszem, czekasz 2-3 miesiące. Ze skierowaniem ze szpitala - przyjmują prawie "od ręki". Wiem, że tak jest na pewno.

Gość gość
W Warszawie ostatnio powstało trochę tych ośrodków rehabilitacji, moja ciotka mi mówiła że była w paru ale żaden się nie równa z ośrodkiem rehabilitacji na mrówczej 198 http://forus.co/ bodajże traktują paciętów niesamowicie przyjaźnie a lekarze którzy tam pracują są najwyższej jakości.

Gość gość
Podobno Kręgosłupek to najlepszy ośrodek rehabilitacyjny. Pracują tam terapeuci szkoleni w Konstancinie i oferują naprawdę skuteczne masaże i fizjoterapię. Syn koleżanki z pracy korzysta tam z zabiegów, które faktycznie przynoszą efekty.

Gość gość
Praktycznie codziennie biegam i w ramach regeneracji całego organizmu zamawiam leczniczy masaż ciała, w tym masaż kręgosłupa i nóg. Najczęściej korzystam z www.masowaniewarszawa.pl , ponieważ pan Dominik działa niezależnie i ma znacznie niższe stawki od standardowych gabinetów odnowy biologicznej. Masaż działa, jestem dobrze rozciągnięty, zrelaksowany i przyznam, że w ten sposób trenuję bardziej intensywnie, bo regeneracja następuje dynamicznie już w trakcie kontaktu z masażystą. Polecam podobne podejście. Lepiej wydać na masażystę niż na suplementy, które u mnie w ogóle nic nie dają.