Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteria to słabe forumo

dlaczego we współczesnych związkach normą jest podejrzliwość i niepokój?

Polecane posty

Gość kafeteria to słabe forumo

co tu czytam to co drugi temat ona obawia się że on ją zdradza, że nie jest szczery, że na spotkaniu z kumplami pozna inną babę, że nie powiedział jej wszystkiego o związkach z przeszłości, że podrywał inną kobietę przy niej.... dziwne to wszystko. prawdę mówić ! bo jak teraz widuję pary staruszków na ulicy którzy żyją ze sobą od 50 lat i nadal kochają, to ciężko mi stwierdzić czy za 20 lat będą jeszcze takie pary wogóle na tym świecie...

Gość kiedyś kobiety wybierały
mężczyzn porządnych z zasadami i byli oni pewni pod względem wierności i odpowiedzialności za rodzinę dziś wybierają tego hałaśliwego, nieodpowiedzialnego podrywacza - ruchacza bo dobrze wygląda.

ehh szkoda gadac..nic dziwnego ze sa zazdrosni..szczegolnie o mnie..nawet zwykli koledzy,znajomi sa o mnie zazdrosni..ja juz mam tego dosyc..

Gość czasy zdziadziały
sprawdzanie smsów, połączeń telefonicznych; monitorowanie aktywności na fb. 20 lat temu nawet jakby był fb i powszechnie dostępne komórki to by tego nie było...

Gość dac
Ludzie się zmienili bardziej wyrachowani, egoiści, myślą tylko o swojej dupie.

Gość takie tam duperele nic więcej
bo dawniej facet jak założył rodzinę to jej pilnował a dzisiaj mimo rodziny myśli tylko o kasie, qrwach i rozrywkach :(

Gość Najprościej
Zawsze tak było tylko bez rozgłosu

Gość Gdyby kobiety wybierały
odpowiednich mężczyzn nie było by tak. A niestety dziś hałaśliwy drań podrywacz ma wzięcie u kobiet a porządny odpowiedzialny mężczyzna jest traktowany jak powietrze.

Gość 1991 dziewczyna
pisalam w innym temacie o tym samym...mnie moj chlopak we wszytskim sprawdza, jestemy para od 4 lat, sprawdza doslownie wszytsko taki jest zazdrosny, ja nie robie awantur bo obojetne mi jest to bo i tak nic nie znajdzie bo jestem wobec niego uczciwa, a jednak czasami boli jak bierze telefon i przeglada smsy...wydaje mi sie ze to nagonka na kobiety za kazda ladna czy brzydka zdradza i takie sa tego efekty...oczywiscie nie moge chodzic z facetami na piwo itp rzeczy, ja od czasu do czasu chodze pomimo zakazow zeby mu sie nie wydawalo ze moze mnie usidlic ale awantura jest po tym nieziemska zawsze, a na spotkaniu telefonu lub smsy co chwile o.O

Gość takie tam duperele nic więcej
a ja marzę o odpowiedzialnym facecie, szukam i szukam, nie ma już chyba takich :(

Gość 97768
" takie tam duperele nic więcej a ja marzę o odpowiedzialnym facecie, szukam i szukam, nie ma już chyba takich " Porządny odpowiedzialny mężczyzna może wyrosnąć z porządnego odpowiedzialnego chłopaka. Tylko jak za młodu macie takich w dupie to większość staje się przeciwieństwem i później narzekacie, że ich tak mało albo wcale.

Gość bo zatracily sie wartosci
telewizja etc wszystko dązy do zaglady,do wyzbycia sie jakichkolwiek uczuc. kobiety sa bardziej zaniepokojone,bo poprostu zyjemy w czasach gdzie seks jest na wyciagniecie reki,burdele,bary ze striptizem. nie trzeba sie jakos wielce starac. kiedys mezczyzni nie odwiedzali z taka czestotliwosci miejsc kojarzacych sie jednoznacznie. kiedys nie bylo norma isc ogladac gole baby przed slubem kiedys nie bylo portali erotycznych mozna dlugo wymieniac. niestety ale teraz panuje zgnilizna moralna. nic na to nie poradzimy,bedzie tylko gorzej,nasze pokolenie jest juz zepsute wiec jakie bedzie pokolenie naszych dzieci?