Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALE ONA NAPISZE ZE

Czy wy tez macie takie uczucie słabosci na dzien przed okresem??

Polecane posty

Gość ALE ONA NAPISZE ZE

taka slabosc ze masakra jakbym miala stracic przytomnosc mnie tak nagle dopada i zawsze na dzien przed okresem czy tez tak ktos ma??

w sumie często mam takie omdlenia, nie tylko przed okresem. przeważnie dzień przed strasznie boli mnie podbrzusze.

Gość ja mam odwrotnie
tuż przed dostaję takiego speeda,ze robie generalne porządki w chacie i mój mąż zaraz sie pyta, czy zbliża mi sie okres

Gość ALE ONA NAPISZE ZE
ale ja nie z bolu bo mam bezbolesne miesiaczki calkowicie i nawet nie czuje ze mam okres tylko wlasnie takie uczucie slabosci ze szok mnie dopada przed

Gość mojjjj
mam tak i cisnienie mi spada bardzo:/

Gość mojjjj
nawet kawa mi wtedy nie pomaga

Gość ALE ONA NAPISZE ZE
dokladnie cisnienie mam takie ze chodze jak mucha \czyli to normalne moze byc czy mam isc do lekarza bo to moze byc jakas ciezka choroba??:(

Gość mojjjj
jak tylko przed okresem tak masz to normalne,tzn.pms jest nienormalne ale ma je prawie każda kobieta więc luz

Gość nie mam na dziś pomysłu
Pierwszego dnia okresu przeżywam koszmar. Tak mnie boli brzuch, że większość tabletek nie pomaga. Jeszcze chodząc do szkoły musiałam się zwalniać z lekcji, bo nie mogłam wytrzymać. Bolało tak bardzo, że myślałam, że zemdleję. Oblewał mnie zimny pot, a przez ból nie mogłam się na niczym skupić, błądziłam tylko wzrokiem po ścianach i prosiłam sama siebie, żeby nie zemdleć, chociaż oczy same mi się zamykały. Ostatniego razu też było to samo, tylko, że jeszcze dodatkowo mnie naszło na wymioty.