Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawel116

Jestem po gimnazjum i to wasza wina

Polecane posty

Gość pawel116

dokuczaliscie mi, wypominaliście jaki brzydki jestem, a teraz wielce sam sobie winny to powtarzacie co? Gnoje jedne, żadna wina z mojej strony i tak uczyc sie nie bede już jak mam być popychadłem, a inni gadać, że sam sobie zawinił :( nie zniose tej myśli

ah Ludzie sa okrutni, nie nalezy si e tym przejmowac. :) Jakbym ja przejmował sie wszystkim co ludzie do mnie gadają i jak o mnie myslą dawno wylądowałbym w psychiatryku. Trzeba być silnym.

Gość pawel116
tu nie chodzi o to co gadali, ale co robili :( uraz pozostał i teraz nie mam nic, a zawsze mawiano, że sukces osiagne, bo byłem najlepszym uczniem swego czasu, gnoje mnie skutecznie zniszczyły :(

Mnie tez póbowano zniszczyć, bito, osmieszano, jednak moja silna wola pozwoliła mi przez to przejść. Tobie tez radze pomysleć, że to ty jestes najlepszy i mieć ich w dupie.

Gość pawel116
A ile czasu na to potrzebowałeś, jeśli to prawda?

Gość pawel116
Nie umiem, pogodziłem sie juz z byciem ofiarą, choc staram sie nie myśleć tak o sobie.

Gość pawel116
tez cię zmuszali do obciągania na przerwach ?

Gość dlaczego w psychiatryku ?
"Jakbym ja przejmował sie wszystkim co ludzie do mnie gadają i jak o mnie myslą dawno wylądowałbym w psychiatryku" ja się przejmuję i jakoś nie wylądowałem w psychiatrku

Gość pawel116
zwieracz ci nawala ?

Do obciągania??? Były tylko takie teksty, ale ja zawsze im powtarzałem, że dla mnie nie istnieją i są zerem. Tak ich traktowałem, byłem dla nich okrutny. Dali mi spokój. Niestety czasem tak bywa, że trzeba byc dla takich ludzi okrutny i pokazać im, że są gówno warci. :)

Gość pawel116
widze,ze taki nawiedzony frajer jesteś,większy jak ja,pewnie bili cię po głowie

Gość WUJEK DOBRA RADAA
pamiętaj, że twoi oprawcy teraz pozakładali rodziny i też bardzo by chcieli żyć normalnie z szacunkiem :classic_cool:

Gość pawel116
nie interesuje mnie to,zniszcę ich za to co mi zrobili

Według mnie jestem zajebisty. Jak ktoś uwaza inaczej to jego problem i mam to centralnie gdzieś.

Gość WUJEK DOBRA RADAA
możesz zrobić z ich dziećmi to samo 🖐️

Gość pawel116
PODSZYWY, nie ja to pisałem :o

Gość pawel116
zajebisty nie siedzi na babskim forum cioto

Gość kopytkoo.
ja miałem najgorzej w liceum :classic_cool:

Dla mnie zawsze będe zajebisty mam gdzieś, ze ty uwazasz inaczej, jestes tylko marną cześcią tego wszechświata, i sam nie uważasz siebię za zajebistego, bo siedzisz na tym forum, więc jedno słowo ZAL.:)

Gość pawel116
wez pedale idż do jakiejś roboty bo wymyślasz jakieś tandetne formy obrony,a jestes ciotą i niczym wiecej,siedzisz na baskim forum z jakimś durnym nikiem i wydaje ci sie ,ze użalanie wśród bab da ci szanse na jakiegoś paszteta bo w realu szans nie masz,więc bądż sobie zajebisty,miej w dupie co tam sobie chcesz i dalej grzej śmierdzącą dupe na babskich forach ,tyle w temacie

Gość ludzie ludzie____
pawel nie daj im tej satysfakcji i nie poddawaj sie ! czesto droga jest trudna ale wiem, ze uda ci sie i wyjdziesz kiedys na swoje a ci co cie wysmiewali beda ci zazdroscic!

też miałam nielekko w szkole, ale cóż. ludzie to chuje im wcześniej się o tym dowiesz tym lepiej. jeśli naprawdę sobie z tym nie radzisz, idź do specjalisty. gniew i chęć zemsty na całej ludzkości do niczego Cię, autorze nie doprowadzą. pozdro dla podszywów :-P

Nie szukam żadnej dziewczyny dla twojej wiadomości. Chociaż wątpie czy to zrozumiałes :) Wątpie czy masz cos tam w tej głowie. I to była moja ostateczna odpowiedź na twoje głupie zaczepki. :)

Gość racja....
Gość ma rację. Sami tworzycie potwory, a potem zastanawiacie skąd się wzięły, osądzacie i zamykacie w więzieniach. Nie ma w was miłości, która znajduje w człowieku nie potwora, ale piękno.

Gość racja.....
Gość ma rację. Źli ludzie sami tworzą potwory, a potem zastanawiają skąd się wzięły, osądzają i zamykają w więzieniach. Nie ma w nich miłości, która znajduje w człowieku piękno.