Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CycolinkaHm

Nierówne piersi

Polecane posty

Gość Niewierzący Roman
Tutejsze kobiety twierdzą, że nie istnieją kobiety które mają idealnie równe piersi :classic_cool:

Bzdura, istnieją, albo chociaż wydają się równe:P Mi chodzi o widoczną różnicę- nie dużą ale jednak. Jedna jest nieco pełniejsza od drugiej, sutki są takie same.

jedne panie maja rowne, drugie nie.. ja np moge sie cieszyc idealnie rownym biustem, kilka moich znajomych tez, a kilka nie.. kazde cialo jest w 100% inne.

Dokładnie, zdaję sobie z tego sprawę dlatego kieruję to pyt do kobiet z tym samym problemem, gł. tych, które podjęły kroki w kierunku naprawy tej wady.

Gość fafgdfdgfd
daj zdjęcie ocenimy czy Ci jest potrzebna zmiana

a po co top naprawiac, szpecic sie bliznami po operacjach? mysle, ze wiekszosc kobiet tak ma i to nie jest zaden defekt.. w czym Ci to tak naprawde przeszkadza?

Jestem poważną, dorosłą kobietą, nie mam zamiaru wysyłać zdj, najlepiej z dzióbkiem przy lusterku. Na początku określiłam do kogo kieruje pytanie, nie potrzebuję rad mężczyzny, chyba że chce się wypowiedzieć Pan którego kobieta zdecydowała się na korektę.

W dobrym samopoczuciu:) Jestem zadowolona z siebie, niestety do póki nie stanę przed lustrem. Mam fajne ciało,tylko ten biust...

a mozesz odpowiedziec na moje pytanie, w czym Ci to tak naprawde przeszkadza? ja znam osobe po korekcie takiego 'problemu' i ta osoba bardzo tego zaluje.

Gość fafgdfdgfd
przecież nikt nie mówił o zdjęciach z twarzą tylko sam biust

Napisałam- przeszkadza w dobrym samopoczuciu. Mam fajną pracę, etc, podobno sprawiam wrażenie kogoś poukładanego, nie kupuję bluzki tylko staram się wystylizować cały strój, żeby było idealnie, rozbiorę się przed facetem a tu zonk.

no to nie wiem.. moja znajoma jest po podnoszeniu jednej piersi, lewej, niestety chirurgia plastyczna w polsce jest na bardzo niskim poziomie a kolezanka jest zdania, ze gdyby wiedziala, ze tak bedzie wygladac po zabiegu, na pewno by sie na to nie zdecydowala. bycmoze stac Cie na to, zeby wybrac sie do jakiejs lepszej kliniki, moze za granica, gdzie wiekszosc tego typu zabiegow jest satysfakcjonujacych, ale szczerze to odradzam taki krok, serio, jedna piers wieksza czy mniejsza, nizej czy wyzej, nie powinna Ci psuc samopoczucia.. sa gorsze problemy, np super maly biust albo jakisd mega wielki, nie wiem jak w Twoim wypadku, ale przewaznie takie wady sa bardzo malo widoczne, ze nie trzeba sobie tym zawracac glowy :)

Wiem, ale obawiam się co będzie kiedy będę starsza. Teraz ciało wygląda młodo i jędrnie- ta różnica aż tak nie razi. Chociaż kiedy w te wakacje kupowałam skąpy strój, zauważyłam że różnicę widać i zdecydowałąm się na inny fason. A biust mam spory. Tzn wystarczający, nie przesadzony. Ale kiedy będę starsza i nie daj boże zacznie wisieć, jeszcze jeden cycek wyżej a drugi niżej to zamknę się w sobie:D Dlatego taką decyzję lepiej przemyśleć za wczasu

istnieja specjalne modelujace biustonosze, nie wydaje mi sie, zeby Twoja wada byla az tak wielka, ze mozna by ja zobaczyc jak jestes ubrana..? a jak rozbierasz sie przed facetem? kochana, uwierz mi, ze faceci nie zwracaja uwagi na nasze mankamenty i gwizdza na nasze chore czasem kompleksy... my chcemy sie wyidealizowac przez te wszystkie gazety i rekalmy z idealnymi laskami, ktore swoja idealnosc zawdzieczaja tylko photoshopowi, jak zaczniesz do faceta narzekac, o zobacz mam mniejszego cycka, to on wtedy sobie pomysli - o faktyczne, ble.. ja mialam tak samo, zaczelam narzekac, ze moj tylek wyglada jak kalafior i wlasnie po tym moj maz zaczal mi kupowac kremy na cellulit zamiast perfum :P

Gość fafgdfdgfd
jak Ci to przeszkadza i masz kasę to się zoperuj ale będziesz żałowała

Hehe, nom ja bym się obraziła... Chociaż jestem już na etapie dostawania patelni i ręczników. Różnica nie jest widoczna kiedy jestem ubrana i nawet jak jestem dobrze dobranej bieliźnie. Tylko kiedy jestem naga. Właśnie- zauważyłam że Triumph choć drogi, ma beznadziejne biustonosze, wypychane poduszkami, okropność.

Właśnie miałam nadzieję, że odp osoba króra korygowała, ale nie sylikonami, tylko ma jakieś inne doświadczenie. Kompletnie się na tym nie znam.

Gość fafgdfdgfd
kup takie coś Biustonosz DAILY BOOST NUDE Padded CK1801

z facetem mam akurat tak dobrze, ze w gruncie rzeczy sie z tego smiejemy wiec jakos mi to nie przeszkadza :) ale prawda jest taka, ze idealne piersi nie istnieja, ja uwazam swoje za rowne, choc pewnie gdyby sie dobrze przyjrzec, na pewno nie beda tak rowne jak mi sie wydaje.. i sporo moich znajomych ma taki problem, tak jak pisalam, jedna posunela sie do decyzji na zabieg podnoszenia, i bardzo zaluje, bo teraz nawet ze swoim mezczyzna nie kocha sie przy zapalonym swietle, blizna jest o wiele okropniejsza od jednej nizszej piersi. cialo ludzkie nie jest idealne i jedna strona nie jest odbiciem drugiej.przemysl to powaznie, ale juz teraz Ci mowie, ze nie warto bawic sie w plastyke, wade zawsze mozna ukryc a Ty powinnas nauczyc sie kochac siebie cala taka jaka jestes bo wlasnie wady ktore akceptujemy sprawiaja, ze jestesmy niepowtarzalne :)

Wielkie dzięki, w sumie macie rację, lepiej uważać. Poczytałąm że chirurgia plastyczna w polsce tak naprawdę raczkuje.

Gość Ala

Specjalistą jeżeli chodzi o operacje plastyczne jest doktor Wiktor Czyżak. Cały czas wstydziłam się odstających uszy. Dzięki Panu doktorowi ten problem zniknął.

Gość hanna

Miałam podobny problem z nierównymi piersiami dlatego gdy miałam okazję skorzystałam z pomocy dr Pabiańczyka. Decyzja była jedną z lepszych w moim życiu, nareszcie mogę kupić wymarzoną bieliznę, wyjść w stroju kąpielowym... Takie operację naprawdę pozytywnie wpływają na życie.