Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwusiaaaa17

Brałyscie kiedys escapelle ?

Polecane posty

Gość sylwusiaaaa17

moge byc w ciazy ? na początku PRZEPRASZAM ZE TAKI DŁUGI POST mam nadzieje ze ktos przeczyta Cykle mam około 36 dniowe. Nie uprawiam jeszcze seksu tylko petting. Pewnego razu gdy chłopak skończył wytarł to wszystko chusteczka higieniczną. Po jakichs 5 minutach znow zaczał wkładac mi palce. P wszystkim zdałam sobie sprawe z tego co zrobilismy i ze mógł miec cos na palcach ( nie miał mokrej spermy ale mógł nie dokładnie wytrzec wiec nie wiem czy takie plemniki sa cos warte?) i nastepnego dnia (po 15h) wziełam escapelle. nie miałam zadnych skutków ubocznych ani nic. Krwawienia tez nie. Po 10 dniach zaczęły bolec mnie bardzo piersi i tyle. Po jakichs 13 dniach dostałam okresu w terminie (albo to było krwawienie po escapelle juz nie wiem ) przez 2 dni było takie normalne a pozniej juz baaaardzo skąpe .. prawie wcale. Kolejny okres dostałam po 23 dniach tylko ze tez jest on dziwny.. Czasem pojawi się jakas troche większa plama krwi a czasem nie ma w ogole.. szczególnie w nocy .. czysciutko.. czy to cos nie normalnego ? Po drodze zrobiłam 2 testy13 i 16 dni od zdarzenia. oba negatywne. teraz sie naczytałam ze u niektorych testy bardzo długo nie pokazuja ciazy i znow zaczynam sie bac. Do gina nie moge sie wybrac.. Jak myslicie ? Mozecie mnie owalic ze jestem głupia i dziecinna, ze przez palca nie moza zajsc w ciaze itp. nawet lepiej sie poczuje gdy mnie wysmiejecie. Jestem młoda i schizuje.

Gość azu
po co kolejny temat?

Gość sylwusiaaaa17
bo nikt nie odpowiada ;/

Gość azu
Kopiuję bo wywala na główną: "Jak każdy lek, lek Escapelle tabletka 1500 mikrogramów może powodować działania niepożądane, chociaż nie u każdego one wystąpią. Bardzo często występujące działania niepożądane (występują u więcej niż 1 pacjenta na 10): nudności; mogą występować nieregularne krwawienia śródcykliczne; może pojawić się ból podbrzusza; uczucie zmęczenia; ból głowy. Często występujące działania niepożądane (występują u 1 do 10 pacjentów na 100): wymioty. Jeżeli pojawią się wymioty należy zapoznać się z informacjami zawartymi w punkcie "Jak postępować w przypadku wystąpienia wymiotów". krwawienie miesiączkowe może być inne niż zwykle. U większości kobiet występuje prawidłowe krwawienie miesiączkowe w przewidzianym terminie, jednak u niektórych kobiet może ono wystąpić później lub wcześniej niż zwykle. Mogą również pojawić się nieregularne krwawienia lub plamienia śródcykliczne. Jeżeli krwawienie miesiączkowe opóźnia się o więcej niż 5 dni, lub jest nietypowo skąpe lub obfite, pacjentka powinna jak najszybciej skontaktować się z lekarzem. tkliwość piersi, biegunka, zawroty głowy, które mogą wystąpić po zażyciu leku. Bardzo rzadko występujące działania niepożądane (występują u mniej niż 1 pacjenta na 10 000): wysypka, pokrzywka, świąd, obrzęk twarzy. Jeśli nasili się którykolwiek z objawów niepożądanych lub wystąpią jakiekolwiek objawy niepożądane nie wymienione w ulotce, należy powiadomić lekarza lub farmaceutę."