Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czitos92

Problem z rodziną dziewczyny

Polecane posty

Gość Czitos92

Witam forumowiczów :) Chciałbym przedstawić wam pewną sytuację,w której nie wiem co mogę zrobić.Jestem z dziewczyną wszystko się układa nam,ale jest problem z mama dziewczyny,bo ma siostrę która jest właśnie w ciąży i jej mama przejmuje się tym jak to będzie i boje się,że jej mama może myśleć,że chcę zrobić mojej dziewczynie to samo,a strasznie mi na niej zależy i nie chce mieć teraz dzieci,bo wiem,że to jest jakiś problem zresztą wiąże się to z kasą,która trzeba mieć no i nie wiem co mam robić w tej sytuacji,a nie chce aby doszło do tego,że mama jej zabroni spotykać się

Gość strasznie to zagmatwałeś
:) Kto ma siostrę w ciąży? Matka dziewczyny czy dziewczyna? Ile ta dziewczyna ma lat, że musi mieć pozwolenie na spotkania z tobą? Nieletnia? Bo nie za bardzo rozumiem, jak czyjaś ciąża ma wpływać na wasze spotkania

Gość Czitos92
Mojej dziewczyny siostra jest w ciąży będzie miała 3 dziecko w wieku 25 lub 26 lat moja dziewczyna ma 17lat.I po prostu jej mama boi się,że ja mogę zrobić mojej dziewczynie dziecko.

to lepiej jej tego dziecka nie rób na tą chwile :P musisz sprawic by kobieta ta, mogła Ci zaufać i powierzyć swoje dziecko w Twoje ręce :)) musisz pokazac że jestes naprawdę odpowiedzialny nie tylko za siebie ale i za nią , tyle moge powiedziec ;)

Gość Czitos92
właśnie o to chodzi,że rozmawiałem z dziewczyną na ten temat i nie planujemy w najbliższych latach tego zrobić.I zdaję sobie z tego sprawę,że jej mama może się martwić ale to raczej normalne,bo każdy stara się pomóc własnemu dziecku.I nie wiem jak to zrobić,żeby jej mama zdobyła moje zaufanie co do tej sprawy

Gość no wybacz ale gdybyś był
o matko, siostra jest chyba na tyle dorosła, że wie skąd powstają dzieci. I jej sprawa ile ich ma. A nie jej mamy. Ta siostra mężatka, czy tatusiowie nieznani? Spraw, żeby rodzice dziewczyny cię polubili, bądź miły dla jej mamy, pokaż sie z najlepszej strony i pewnie zaufają jej i tobie, że odpowiedzialny z ciebie facet. Poza tym spotykanie się to przecież nie to samo co zachodzenie w ciążę. Idźcie razem do lekarza, niech poradzi wam jakieś najlepsze zabezpieczenie i problemu nie będzie. No, chyba, że na seks z nią jeszcze za wcześnie, bo to prawie dziecko jeszcze w sumie :) Bo fizycznie może i gotowa, ale psychicznie to na pewno nie

Gość Czitos92
No my się tak umawialiśmy,że do tego na razie nie doprowadzimy,bo jest za wcześno dla niej i ja to szanuję.I właśnie chciałbym jakoś się pokazać z tej lepszej strony nie dawno mieli malowanie czyli trzeba byłoby meble powynosić pytałem się jej dziesiątki razy czy mam przyjechać i pomóc im no ale nie chciała i nie mam pomysłu jak się pokazać jej mamie z lepszej strony teraz były wakacje i pora zacząć rok szkolny postanowiliśmy się widzieć 1x w tyg. bo wiadomo nauka.Może jakieś propozycję macie,które mógłbym zastosować,aby zdobyć zaufanie jej mamy

Gość Czitos92
tak normalnie mężatka