Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALA21.....

CZY WASI PARTNERZY PRAWIĄ WAM KOMPLEMENTY ?????

Polecane posty

Gość ALA21.....

Bo mój chłopak nigdy nie powiedział mi nic miłego jedyne co potrafi mi powiedzieć i jego zdaniem to jest miłe że jak mnie widzi to mu stoi lub ''jak widzę twoją dupę mam ochotę cię przelecieć '' albo nie powie masz zmysłowe usta tylko '' masz zajebiste usta robią loda najlepiej na świecie '' po prostu jest mi przykro on chyba uważa że to jest miłe , ale nie jest wasi też tak robią jak nie to co ja mam zrobić i jak mu wytłumaczyć żeby tak nie mówił ??

Rzadko i z reguły jak czegoś chce. Najczęściej jak znajdzie gdzieś jakieś zdjęcie wieśniar w legginsach z wypiętą dupą, to mi mówi, że moja jest świetna i też by chciał, żebym tak chodziła.

Gość ALA21.....
ale ja już chyba bym wolała żeby wcale nie mówił jak ma tylko tak mówić

Gość noionjo
takiego sobie wybrałaś....bez urazy ale to prymityw

Gość ALA21.....
zastanawiam się czy on mnie chociaż kocha ostatnio byliśmy w domu i opalałam się ogólnie impreza u niego była i znajomi on powiedział że chce się kąpać żebym poszła z nim choć wie że nie lubię basenów miałam na sobie strój i stanik miałam taki na sznureczkach wiązanych i on przy wszystkich mi go rozwiązał zaczął mnie obmacywać i mówić że mam cytuje '' zajebiste cycki żebyś my poszli na góre bo chce mnie zerżnąć '' wiecie jak się poczułam nie odzywałam sie do niego to jeszcze wszyscy stwierdzili że przesadzam

Gość głupiaś i tyle w
temacie