Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaaaaaaaa1233333333333

sluz jak woda

Polecane posty

mniej wiecej w polowie cyklu mam krotko sluz jak wode, wiem ze sluzu jest wiecej, ale ja po prostu czuje mokro w majtkach, czasem to mam nawet plame na spodniach, sluz jest rzadziutki, prawie jak woda bylam u gina, mialam rozne badania i nic nie wykryli ktos tez tak ma? dzisiaj mialam taki sluz, lekko zabarwiony krwia, okres mialam 15, cykle mam 30 dniowe, czy to moze byc krwawienie implantacyjne?

kilka dni temu (6-7) tez mialam sluz zabarwiony krwia, myslalam ze wtedy mialalm krwawienie owulacyjne

Gość Dorota 04.08.1979
ja też tak mam jak ty autorko

Gość Dorota 04.08.1979
ja mam taki wodnisty sluz kilka dni przed miesiączką normalnie jak woda

Niestety mam wielki problem szperam właśnie po Internecie w poszukiwaniu porady na temat infekcji bakteryjnej. Leczę się już od 3 miesięcy, na posiewie wychodzą Enterococcus feacalis, odczuwam szczypanie i swędzenie, które łagodzę provag żelem. Ostatnio okazało się że mój mąż ma tą samą bakterię i zaczęliśmy się leczyć razem, mam nadzieję że w tym była przyczyna mojej choroby. Miał ktoś tą bakterię....

Gość WyleczonaAnia
Misiaczku26 mi na posiewie też wyszedł Enterococcus faecalis, a mojemu chłopakowi na wymazie spod napletka, razem leczyliśmy się pół roku, już nadzieje traciłam że będzie dobrze! Podczas kuracji antybiotykowych cały czas wspomagałam się doustnie probiotykiem, provag. Zawiera on bakterie mlekowe pochodzenia polskiego, szybko i trwale kolonizuję pochwę chroniąc przed infekcjami. Dodatkowo ochrania jelita i układ moczowy. Teraz stosuję go profilaktycznie przez dziesięć kolejnych dni każdego miesiąca. Nie noszę stringów, unikam basenu i sauny dbam o to żeby takiej paskudniej infekcji już nigdy się nie nabawić!