Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Erninio z Jelong

Drogie Panie możecie ocenić moją figurę?

Polecane posty

Gość wredniucha
jak zaniedbany Polak w średnim wieku

Gość sdddddddddddfg
wredniucha Miały być szczere opinie, a nie złośliwości gimbusiar :D🖐️

Im starszy tym pasek spodni niebezpiecznie przemieszcza sie w okolice pach. Co do 'figury'-->nie ma jej.

Gość Erninio z Jelong
Nie powiniennem zrzucić piwnego brzuszka i oponki? A tak w skali od 1 do 10?

Gość Erninio z Jelong
exkjuzmi Im starszy tym pasek spodni niebezpiecznie przemieszcza sie w okolice pach. Co do 'figury'-->nie ma jej. Już pisałem, pasek leży na biodrach. Nie mam figury szkapy ze wsi. Mam długie nogi i krótki tłów, a nie odwrotnie jak większość Polek.

Gość hbfhdvhj
trudno ocenić, bo prawie nic nie widać

Gość Erninio z Jelong
Jak to nic nie widać?

Gość hbfhdvhj
No bo luźne to ubranie i nie stoisz profilem. Załóż coś obciślejszego albo zdejmij koszulkę

Moze powinien opierac sie na jajkach,zebys normalnie wygladal? Twoja 'figura' mnie nie kreci. Jestem jednak przekonana, ze znajdziesz amatorki dlugich nog, eksponowania konczyn gornych z zanikiem miesni i takich tam.Ty chcesz uslyszec, ze sie swietnie trzymasz.Coz,takie rzeczy tylko w T mobile.

Gość Erninio z Jelong
To zdjęcie było zrobione pod wpływem impulsu i samowyzwalaczem. A ubranie miało być luźne, żeby nie krępowało mi ruchów. Nawet pasek jest poluzowany, że spodnie leżą na biodrach. Po prostu to robocze ubranie. Coś robiłem i potrzebowałem swobodę. Chodzi mi o wygląd jak na starszego faceta koło 40ki. Tyle z was pisze, że Polacy i Polki po 30 roku życia są zapasieni i nie ćwiczą.

Nie jestes zapasiony ale nie wmawiaj mi, ze cwiczysz? Skoro ten pasek jest juz poluzowany to gdzie byl wczesniej???Rany:-/

Przeciętny Polak czyli podkoszulek niemodny wciągnięty w spodnie. Hmmm spodnie niczym worek. Bleee pewnie jeszcze Pis-wiec

Gość Erninio z Jelong
exkjuzmi - mało wiesz o męskiej anatomii :D Tu nie widać mięśni, bo jestem rozluźniony. Nie mam spuchniętych mięśni jak kulturyci, tylko twarde jak kamień. Jak chcesz to wstawię foto mojej napiętej ręki 🖐️ I nie chcę usłyszeć, że jestem idealny, bo do tego mi daleko, tym bardziej, że miałem o wiele więcej mięśni i inną figurę. Chodzi mi o to, żeby zdementować kafeteryjne plotki, że każdy 40 latek, to grubas, który tylko smrodzi w fotel przed telewizorem i żłopie piwo.

Gość Erninio z Jelong
Magda pisałem w innym topiku - podkoszulek wciągnąłem w spodnie wyłącznie do foto. Po za tym prosiłem, żeby nie oceniać ubrania roboczego.

Gość simaaa
figura niezla-ale gust niezbyt.

Gość zakłopotana lucynka
wrzuć w slipach bo tak to ciucholandię tylko widać:D

Gość Marcepanowa......
Biedny Polak z pensją 1,200 i wersalką na raty. Nie podoba mi się

ten podkoszulek to z jakiejś pomocy dla powodzian?:P nie no zart:) a tak serio hmmm... moze jakas 40stka na to poleci...ale na mlodsze laski nie ma szans...

Gość simaaa
chwila? ocencie moja figure bez ubrania/ ubrany jestes przeciez. bez aluzji. wg mnie wirtualne wklejanie zdjec i pytania o ocene to glupota. wybacz.:)

Gość siedem morz
figura jak figura ale to wdzianko...

Moze malo wiem o meskiej anatomii ale innym udaje sie nie zapinac spodni na mostku-pewnie to jakas anomalia genetyczna.Nic a nic mnie nie obchodzi brak zapasienia jesli widze taki 'wygodny' outfit.Jeszcze sandaly na skarpety i saszetka. Wrzuc fote w wydaniu codziennym,nie robotniczym a bede piala z zachwytu nad stopniem konserwacji.P.S. Od spuchnietych juz wole tych z nadwaga.

Gość siedem morz
no i dokladnie jak ocenic twoje cialo skoro masz przykryte tymi bazarowymi rzeczami?

Gość dsfsdfsdfsdf
po pierwsze, jak mamy cie oceniac skoro jestes ubrany i przez te staroswieckie ubrania nic nie widac, po drugie ,to ze masz tam 40 lat nie zmusza cie do noszenia ubran ktore byly w modzie przeszlo 10 lat temu,ok

Gość siedem morz
dlaczego masz ubrane spodnie o 2 rozmiary za duze? gdyby nie ten pasek zsunelyby sie z Ciebie jak snieg z Kilimandzaro

Gość Erninio z Jelong
Co wy z tym wdziankiem? :D Dobra przyjąłem do wiadomości, więcej go nie założę :P A jak się powinienem ubrać?