Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajr-ocen mnie

kobiety mnie nie cierpia bo jestem ladna- ocen mnie

Polecane posty

Gość Kalutka_Malutka
Nienawidzą Cię dlatego że jesteś taka skromna. Nie kochanie to nie Twoja wina że jesteś taką pięknością. Łączę się w bólu

Gość jkhbkgkg
Och te blyszczace rajstopki Och ten wiejski look Och, ten ogromniasty garbaty nochal :o Oto masz moja ocene. A teraz idz spac dziecko, bo szkola sie zaczyna w poniedzialek.

Gość nerwosol
Nogi jak nogi no cóż widziałam lepsze. Jakbyś napisała na forum ludzie czy jestem ładna czy brzydka bo mam kompleksy.To niektórych osób reakcja byłaby może inna.Ale ni z gruszki ni z pietruszki zaczynasz się chwalić swoją urodą.Nie lubię takich za pewnych siebie dziewczyn,jesteś ładniejsza ode mnie ale na boga trochę skromności dziewczyno.

Gość piter550
Masz ladne szczuple nogi, tak jak polowa lasek na świecie. Ale nogi modelki to nie są. Twarz przecietna, nie zwrocilbym uwagi

Gość waskie usta, duzy nos
male oczy wielka szczena - ty twierdzisz, ze jestes ladna? sorry, w dzisiejszych czasach uosobieniem piekna sa kobiety o regularnych rysach, duzych oczach, pelniejszych wargach i zgrabnym, malym nosie gdyby wyglad taki jak twoj byl uosobieniem piekna to te wszystkie aktorki i modelki nie powiekszalyby sobie ust, nie robily operacji nosa, nie naciagaly powiek zeby oczy sie wydawaly wieksze figura to nie wszystko, ostatecznie w polsce jeszcze nie jest widoczna az tak bardzo plaga otylosci i wiekszosc mlodych dziewczyn jest szczupla

Gość Hahahhaahha
Wiejskie klimaty, tandetna kreacja, przecietna twarz - ale wazne, ze sie sobie podobasz :)

Gość adam yyyyt
ło bozee to maja byc zgrabne nogi? takie parowy? chyba zgrabnych nog nie widzialas...twoje wygladaja jak 2 paly, zgrabne nogi sa szczuple, maja ksztalt i sa chudziutkie w kosteczkach, a ten nos garbaty.. nie wzbudzasz zachwytu sorry

Gość W Polsce to sa mozliwosci
Faktycznie nogi jak parowy, cala ona jak parowka ;) ladne kobiety sa drobne, nie takie kobyly. Byc moze powodzenie masz, kolesie przepadaja za takimi przecietniarami.

Gość o jej
a któz ci powiedział,że jestes taka ładna :( jesteś przeciętna z wielkim nosem a fe

Gość miLLa_m
że co? ładna i zgrabna? hahah a w którym miejscu? figura przeciętna a twarz poniżej przeciętnej ogólnie wyglądasz na wsiową dziewuchę, a miniówke to kazdy sobie moze kupić i w niej chodzić, więc nie wydaje mi sie żeby ci ktoś zadrościł miniówek, chyba że chodzisz jeszcze do przedszkola :O

Jestem bi więc potrafię też spojrzeć na kobiety "męskim" okiem ;) Szału nie robisz. Jesteś przeciętna, jeszcze to ubranie jak z wesela w remizie. Bez urazy.

Gość hehehheheh ale pompa
ale sie tutaj nazbierało modelek i ślicznotek, szkoda że na ulicy same pasztety :D nie przejmuj się, autorko (jeśli to twoje zdj) jesteś ładna, ale zazdrość jak widzisz swoje robi :)

no ladna jestes ale ja jestem ladniejsza:) masz racje dziewczyny nie lubia ladniejszych od siebie. po co sie tym martwisz. one ci poprostu zazdroszcza:)

Gość Asia częstochowa
Oj idiotko wstaw swoje zdjęcie a nie link do zdjęcia na jakimś serwisie , bo ewidentnie krowo się chcesz dowartosciowac czyimś zdjęciem. Żal

a może to chodzi o Twoją ponadprzeciętną głupotę? ;) co to za temat w ogóle?

Gość Tamarararararara
nogi owszem zgrabne od kolan w dół, górną część to bym na twoim miejscu trochę wyćwiczyła. Twarz pospolita, jakieś skośne oczy masz i kwadratową szczenę :D Włosy ładne, ale ta fryzura, jak na weselu w remizie :D Tali nie masz, jesteś prosta jak chłopaczek w czasie dojrzewania :P I na koniec, jesteś próżna, chciałaś się dowartościować na głupim forum, miałaś nadzieję, że wszyscy będą Ci bić pokłony? Kobiety są zazdrosne, ale ja jestem szczera i akurat nie mam ci czego zazdrościć bo mam przysłowiowe 90/60/90 i 175 :D moja ogólna ocena to 6/10 nie wiem czy brak talii spowodowała ta sukienka, ale nie ładnie to wygląda, twarz pospolita, nogi średnio zgrabne za dużo tłuszczyku w górnej partii ;)

autorko- nie martw sie negatywnymi opiniami- pisza to osoby, ktore ci poprostu zazdroszcza bo sa od ciebie brzydsze. prawda jest taka, ze jesli ktos cie ktytykuje to ci czegos zazdrosci. oczuwiscie nie jest prawda, ze piekna kobieta musi miec duze usta czy duze oczy. ktos albo jest atrakcyjny albo taki nie jest bez wzgledu na wielkosc ust:)

Gość jaaaaa25
dla mnie przeciętna

Taa jasne nie można powiedzieć co się myśli, bo od razu jest że zazdrość. Stary zazdrościć to można Angelinie Jolie, a nie jakieś tam dziewczynie.

jesli juz to stara:) jestem dziewczyna- mloda:) angelinie mozna zazdroscic pieniedzy bo na pewno nie wygladu- sucha jak by miala anoreksje, twarz niby ladna ale nie wiele ponad przecietnosc. to tych ust tak jej zazdroscicie? teraz powiekszyc usta moze kazdy- koszt 500-700zl kwasem, efekt utrzymuje sie do roku a potem poprawka tylko poco?

Gość ale kinol
nochal żydowski a na tym bajerze same romki

kirsche28Pleciesz bzdury. Dlaczego wszystkie opinie muszą być pozytywne, a jak ktoś coś skrytykuje, to musi to być zazdrość ? Nie rozumiem takiego podejścia. Potem taka autorka będzie łazić i jak jakaś idiotka powtarzać "och wszyscy mi zazdroszczą, bo jestem taka piękna" a każdy będzie miał ją za skończonego pustaka.

Podałam jako przykład Angeline, bo wiem że dużo osób uważa ją za piękność choć ja osobiście za taką urodą nie przepadam. To i tak nie zmienia kontekstu mojej wypowiedzi.

sory, ale tylko nogi masz ładne, znam sporo ładniejszych dziewczyn od ciebie, a Ty jesteś przeciętna, szału nie robisz.. :) pewnie mieszkasz w jakimś wywiejewie, gdzie nie ma w czym wybierać, a te tytuły nic nie świadczą;) Narcyz jestes.

margirit no nie wszystkie musza byc pozytywne ale fajnie jak byly by obiektywne. dziewczyna jest w porzadku a ludzie pisza, ze pasztet, brzydka, groba. kazdy ma inny gust wiadomo ale jej w sumie nie mozna nic zarzucic.

Na pewno też jej nie można zarzucić, że jest super laską i na jej widok kobietom leci piana z ust. Bez przesady :) ZWYKŁA dziewczyna

Gość o co chodzi, tutaj o nic
Jakiekolwiek zdjęcie by tutaj wkleić, to każda laska zostanie zmieszana z błotem. I ulubiony tekst światowych kafeterianek: wiejski look, wsiowa twarz. Opanujcie się, idiotki popaprane! Same Warszawianki, co 3 lata temu przyjechały do pracy, haha.

Gość więzienna diva
kobieto Ty byś moje kumpele zobaczyla albo nawet mnie to byś w kompleksy popadla. Jestes przecietna ale nie ładna!