Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajr-ocen mnie

kobiety mnie nie cierpia bo jestem ladna- ocen mnie

Polecane posty

To, że komuś coś się nie podoba, to zaraz, że zazdrości itd, a prawda jest taka, że nie ma czego, to co mamy ją zachwalać pod niebiosa, chociaż w rzeczywistości jest ona zwykłą nie wyróżniającą się dziewczyną? litości..

Gość milvaser
zwyczajna dziewczyna

Gość o co chodzi, tutaj o nic
No wszystkie takie piękne. A jak nie założysz na siebie trampek i dziwacznego płaszcza i dziwacznej bluzki albo innego lansiarskiego połączenia w stylu, jaki promuje popaprany stylista to jesteś wieśniak albo jesteś pospolita i jesteś beee.

Gość amy_amy
- masywne uda - wąskie biodra jak u faceta - biust podaje na lekko obwisły - kaczy wyraz twarzy ale całościowo 6/10

Gość kto znalazł foto nielubianej
osoby na jakimś portalu, wkleił z lipnym podpisem na kafe by wywołać własnie takie komentarze i cieszyć michę dajecie się zmanipulować idioci, nawet nie zauważyliście, że zdjęcie jest krzywo wczytane właśnie na nosi i stąd wrażenie greckiego tak ją punktujecie, ma anoreksję mieć by mieć odpowiednio szczupłe nogi?:D obiektywnie, ok nie jest najpiękniejesza i najzgrabniejsza (choć ciężko do końca ocenić bo de facto figury nie widać), ale można ją uznać, za normalną, zgrabną, ładną dziewczynę

Gość Moja żona jest śliczna
Czy czasami nie masz manii wyższosci o sobie? Jesteś zwyczajna,niczym szczególnym się nie wyróżniasz. Kto ci naopowiadał ze jesteś taka ładna? Dużo ładniejsze od ciebie widzę dziewczyny.To sa dopiero ładne laski,nie to co ty! Muszę pochwalić się, że mam śliczną żonke,gdy z Nia idę faceci lukaja za Nią.Jestem zazdrosny!