Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sigh.

rozmawiam od pół h z cleverbotem

Polecane posty

Gość gffcgfgsdgh
heh ale ten robot nie jest zbyt inteligentny :D zapytałam czy jest Kobietą, on ze tak potem a moze jednak jestes mezyczyzną ? a on : nie, mam 13 lat.. a potem : jestes gejem? Nie ja: dlaczego? on : bo nie jestem Bogiem :D ja: co myslisz o pedofilach? on: mysle, ze jesyem inteligentny :classic_cool:

a ten mój nawet mówi nawetz sensem :P So what? I have many ideas. I have many tentacles. Me too, some I want to be friends with more than others. You have tentacle friends? Yes. I'm taking bath. That's cool, but don't you think it's dangerous to use a computer in the shower? I like danger. You like me? You are AI. Yes. I am AI. Moment ago you said that you are an alien. No, the aliens had been burned by the magical girls.

jeszcze mówił, że służy swojemu panu Sauronowi, ja, że nigdy nie przejdę na ciemną stronę, on, że w takim razie umrę :D:D

On wykorzystuje te odpowiedzi które mu ludzie udzielili na dane pytanie, więc jak ktoś debilizmy pisał to te jego odp nie będą sensowne. Ostatnio patrzyłam to już mądrzejszy jest niż kiedyś:D

Cleverbot: Do you know who I am? User: An alien? Cleverbot: Yes an blue fat alien with three eyes, i'm your supirior. User: Will you be my servant? Cleverbot: Sure It sounds fun. User: What can you do? Cleverbot: A lot of things. User: That's not enough. Cleverbot: Sure it is.

ja nie rozmawiałam wcześniej, ale gdzieś na internetach czytałam śmieszne rozmowy z nim i postanowiłam wypróbować