Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama z cafeeee

Nietypowy prezent dla ukochanej teściowej....

Polecane posty

Gość Mama z cafeeee

Teściowa ma niedługo urodziny, nie może chodzić do SPA(alergia, więc nawet Fish SPA odpada), w poprzednim roku dostała od nas karnet na salsę, nie maluje się, rzadko gotuje...Kwiatki i czekoladki...to zbyt banalne. Proszę o jakieś pomysły....

Gość taka ja se...
kup jej wedke :)

Jak msz czas i zdolnosci to moze zrob cos sama? na przyklad pomaluj ladnie biala filizanke,talerzyk,wazon

Moja teściowa najbardziej lubi wszelkie duperele do kuchni. I zawsze kupuje jej jakieś fajne "designerskie" łyżki, miski, pojemniki itp

Gość Mama z cafeeee
Super, że mogę na was liczyć :) No więc tak, wędkę już ma, bo teść intensywnie wędkuje, więc jeżdżą często na rybki, z tym kinem to fajny pomysł, ale zaproszenie ostatnio daliśmy teściowi i....zabrali do kina swoje wnuczki na bajkę dla dzieci zamiast pójść we dwójkę :)

Gość taka ja se...
To moze cos z bizuteri?

Gość Kijki do nordic walking i
buty trekkingowe.

Gość taka ja se...
albo zestaw haczykow do tej wedki ;),robakow nie proponuje bo moga jej sie zle skojarzyc :P

Gość Mama z cafeeee
Jeżeli chodzi o rękodzieło, to nie mam talentu, córka oczywiście zrobi laurkę dla babci, jeżeli chodzi o kuchnię, to ona gotuje szybko i tylko czasami, więc żadne fajne sprzęty ani kolorowe talerze nie są jej potrzebne. Co do biżuterii, no cóż ja ją uwielbiam a ona nosi cały czas te same kolczyki, które dostał od męża sto lat temu i tylko tyle. Myślałam, żeby kupić jej kije do nordic walking ale ma pracę chodzącą i gdy wraca do domu, to najchętniej by się w nim zaszyła...

Gość yruy5u5u
Mnie się podoba pomysł z teatrem. Większośc ludzi rzadko chodzi do teatru.

moze bon na zakupy do sklepu z ciuchami dla dojrzalych pan? np monnari,chociaz moja 55 letnia mama i w orsayu sie czasem ubiera. zalezy,w jak duzym miescie mieszkacie? a moze wizyta u fryzjera,moze manicure/pedicure u kosmetyczki? Albo karnet na modna ostatnia zumbe albo spinning :)

Gość olamary
Jak ma pracę stojącą to może jakiś masażer to stóp na rozluźnienie po ciężkim dniu, albo kupon do jakiegoś fryzjera, albo na masaże:)

Gość Mama z cafeeee
Dziękuję za wasze pomysły, wybieram teatr, jutro jej kupię bilety:) CMOK