Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edzia777

wesele w libiążu w Nacie

Polecane posty

Gość edzia777

Witam, chcemy pobrać się w przyszłym roku i musimy przenocować ok.70 osób. Bierzemy pod uwagę restauracje Nata w Libiążu i Przystań pod Sołą w Bielanach. Może ktoś podzielić się opinią na temat tych miejsc? Co myślicie o zespole Cameleon z Libiąża? Może ktoś miał okazję się bawić na weselu z ich udziałem? Proszę pomóżcie, bo bardzo ciężko jest znaleźć jakiekolwiek komentarze na ich temat.

Gość lopae
Cameleon jest lepszy od Behemotha

Gość vann zann
zgadza się. muza taka, że walonki spadają

a ta szczerze to gdzie mieliście okazje ich słuchać? bo w telewizji teledysków nie puszczają =)

Gość krzysiek 29
super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość krzysiek 29
swietna kapela bardzo jestesmy zadowoleni,graja swietnie polecam wszystkim na wesele HEJ

widzialam jak szedl sobie Camel a za nim Leon.Ale ich nie slyszalam.Cicho szli.Przez Libiaz przemkneli cichaczem :D Tak powaznie.Ale dostalas porady autorko.Przykro mi,nie umie pomoc.jednak zycze powodzenia.Udanego wesela i pieknego zycia malzenskiego

Gość Katarzyna****
Pełen profesjonalizm,duzy repertuar fajni ludzie noi to co graja to naprawde jest cos.Byłam na sylwestrze w libiazu Wszyscy zachwyceni,dali czdu!!!!zajebista Band.POZDRAWIAM:)