Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagienka87

czy tylko ludzie bogaci sie bawia

Polecane posty

mam takie pytanie czy ludzie biedni to gdzieś chodza wychodza na imprezy bawia sie bo jutro zbliza sie weekend ja jak zawsze cos robie wyjezdzam z rodzina ale jutro mam dzien dla siebie i ide do kolezanki sie poibawic ale biedaki to nic nie robia albo ich zycie jest jedna libacja alkoholowa

az strach myslec dzieci na to patrza a biedaki siedza i pjia wodkie przy dzieciach ja sobie tak nie wyobrazam

Gość prawictwo pospolite1
czasu nie da sie kupić .

Gość prawictwo pospolite1
No wlasnie , a czas jest najwieksza wartośćia w życiu

jagienka, jaki jest Twój problem, skarbie. bo pitolisz od rzeczy. dawaj go, coś zaraz pomyślimy :)

mam Ci przesłać jakieś pieniądze? przykro mi to nie wchodzi w grę :)

kotku ja mam tyle kasy ze cala twoja rodzina przez cale zycie nie bedzie miala :o my się nie znamy. nie, mój nick w żaden sposób nie zdradza moich danych osobowych, więc nie możesz tak powiedzieć :)

a ty co mozesz powiedziec o moim nic a wiem ile ja mam kasy wiec watpie ze ty tyle masz bo nie jeswtes na moim poziomie w moim okregujak bys byla bysmy sie znaly

"a ty co mozesz powiedziec o moim nic a wiem ile ja mam kasy wiec watpie ze ty tyle masz bo nie jeswtes na moim poziomie w moim okregujak bys byla bysmy sie znaly" popracuj nad polskim:) ja nie zakładam topiku o tym że męczy mnie bieda dlatego pytam jeszcze raz: czy oczekujesz pomocy finansowej?

1) dlaczego mnie obrażasz? ja nie zrobiłam tego ani razu, przychodzę do Ciebie z pomocą 2) przeformułuj na polski 3) jestem Twoim jedynym rozmówcą więc licz się ze słowami :-P

aha :o jakoś dobre Ci szło pierwsze posty. współczuję, mam nadzieję, że jesteś już w Ojczyźnie 🌼. co nie usprawiedliwia Twoich irracjonalnych wypowiedzi :-P i wulgaryzmów pytam jeszcze raz: jakiej pomocy oczekujesz? :)

jak chcesz pogadać sama ze sobą załóż sobie bloga najlepiej amerykańskiego XDXDXD

a ciekawe co biedni ludzie robia w stanach ... pytanie autorka zadala bardzo denne

Gość kobieta63537573385bb
co z tego, że jesteś bogata skoro zachowujesz się jak prostaczka :)

bo ja jestem burzujem a nie prostakiem hahahahaha a przyjaciól mam napeczki wdft to byl zart blooga to ty se zaloz

a przyjaciól mam napeczki wdft to byl zart blooga to ty se zaloz z wszystkimi tak rozmawiasz? to masochiści XD nie radź mi, to nie ja przyszłam tu z problemem tylko Ty :)

:o tak to każdy może napisać. ja przynajmniej nie wstydzę napisać że często tu piszę zaglądam itd. wszyscy z pseudoelyty z hameryki nie mają na tyle odwagi? XD