Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ala44

znalazlam w komorce meza dziwnego smsa

Polecane posty

Go艣膰 ala44

krotki sms o tresci: bede milo wspominal to spotkanie, tesknie sms od mego meza pod jakis numer, nie ma zapisanego imienia nazwiska zero innych smsow pod ten numer ani od tego numeru do mojego meza:( co teraz?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ka偶dy ma swoje zdanie na temat
a gdzie on chadza na spotkania i kiedy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 holownik88
zadzwo艅 mo偶e poznasz po glosie jak by co powiesz przepraszam pomy艂ka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninaa291
nie wychylaj sie ze cos takiego znalazlas za jakis czas znowu sprawdz a moze pobuszuj w kompie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emde82
Mo偶e mia艂o by膰: "B臋d臋 mile wspomina艂A"...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjaidhsaa a
zadzwo艅 pod nr i zobacz kto si臋 odezwie... laska czy facet

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂贸偶 konto/.
i po co by艂o tam zagl膮da膰? Teraz ca艂a Polska poruszona, nieprzespane noce, obserwowanie uwa偶ne faceta, 艣ledztwo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ala44
ale jak zadzwonic i co powiedziec?

Udost臋pnij ten post

wez ten numer i zadzwon pod niego... poprostu uslysz glos... jak kobieta ... to no coz... tylko domysly... napewno nie mow ze go czytalas.... wpieni sie niesamowicie.... moze troszke go posledz... nie zaszkodzi odrobina wiedzy o tym co robi maz mowiac ze wychodzi do sklepu albo gdy wyjezdza w delegacje, prawda??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjaidhsaa a
z innego nr - kup jutro dowolny starter za 5 zeta. zadzwo艅 i jak kto艣 odbierze to powiedz ze dzownisz np w sprawie og艂oszenia.. czy co艣, moze poznasz po g艂osie, a jak nie to przepros, roz艂膮cz sie i wywal kart臋 do kosza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ala44
Ale to chyba niemozliwe:( Zadzwonie pod ten numer, odbierze kobieta i co powiem? Hej tu zona pana x, kim jestes i czemu moj maz teskni bardzo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agnes654
normalnie zadzwon z meza telefonu na numer i zapytaj o co chodzi z tym smsem osoby ktora odbierze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ala44
A jak nie poznam po glosie to co dalej?:( Masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az sie cala trzese:( Jestesmy 12 lat po slubie.Mam 44 lata i takie cos?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie dzwoo艅艅艅
tw贸j m膮偶 ma romans, niestety... Nie zdrad藕 si臋, 偶e co艣 wiesz. Obserwuj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ala44
to potem ta kobieta zadzwoni do mego meza i powie ze ja wesze i nic nie odkryje:( maz mi wmowi ze wymyslam :( no nie wierze ze moglby byc tak perfisny, przeciez pobralismy sie z milosci, mamy wspolne pasje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie nie zn贸w zdradzacz
jw

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agnes654
moze mezus wyrwal sobie jakas mlodke na raz i mu niestety sie spodobalo. ja bym zrobila mu awanture.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ala44
Jak obserwowac? mam chodzic za nim? Pracuje od 8 do 16 -tak srednio , maz wraca do domu kolo 17.Pracuje w szpitalu w dziale rozliczen

Udost臋pnij ten post

Nie oddzwaniaj w 偶adnym wypadku pod ten numer. Zacznij go obserwowa膰, nie b膮d藕 podejrzliwa wobec niego, zachowuj si臋 normalnie, jakby nic si臋 nie sta艂o. W ko艅cu przyjdzie dzie艅, 偶e gnoja z艂apiesz na gor膮cym uczynku :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdfghjkl#
nie dosc ze jako stara lafirynda wyszlas za maz to jeszcze nie wiedzialas ze to gej:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ala44
Ok to jakie mam wyjscia? ( z nerwow zapalilam fajke- nie palilam 5 lat) Powiem mu ze odkrylam smsa to nigdy nie dowiem sie kim ona jest a on wmowi mi ze cos wymyslam:( boze az tak moglby mnie oszukac? zadzwonie to odbierze jakas kobieta i co dalej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ala44
to zanim go zlapie to umre z nerwow:( ja jestem taka ze emocje po mnie widac i on wyczuje ze cos nie tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie dzwoo艅艅艅
zadzwo艅 z zastrze偶onego numeru albo z budki. Tylko po to, by potwierdzic, 偶e to kobieta. Na moje oko zdradza ci臋. Przykre to, ale ostatnio wszystkie zwi膮zki tak sie ko艅cz膮. takie czasy.

Udost臋pnij ten post

Jaki ma telefon? Pracuje na Androidzie? Je偶eli tak, s膮 aplikacje szpieguj膮ce, kt贸re zapisuj膮 sms, list臋 po艂膮cze艅, a nawet programy, kt贸re nagrywaj膮 rozmowy. Gdyby艣 mieszka艂a blisko mnie, zainstalowa艂bym Ci je i wyt艂umaczy艂 zasad臋 dzia艂ania :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdfghjkl#
Przykre to, ale ostatnio wszystkie zwi膮zki tak sie ko艅cz膮. przewaznie jak dzoana topik zalozy to zawsze tak sie koncza:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂贸偶 konto/.
Bo偶e ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdfghjkl#
DZOANA NIE ZAPOMNI KUPIC DLUGOPISA Z KAMERKA A WSZYSTKO CI WYJASNI:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie dzwoo艅艅艅
M贸j te偶 si臋 tak sko艅czy艂. Zwi膮zek, nie topik. Wykopalam gnoja z domu za zdrad臋 3 lata temu. ;-( wi臋c z topikami nie ma to nic wsp贸lnego. Taki 艣wiat

Udost臋pnij ten post