Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala44

znalazlam w komorce meza dziwnego smsa

Polecane posty

Gość ala44

krotki sms o tresci: bede milo wspominal to spotkanie, tesknie sms od mego meza pod jakis numer, nie ma zapisanego imienia nazwiska zero innych smsow pod ten numer ani od tego numeru do mojego meza:( co teraz?

Gość każdy ma swoje zdanie na temat
a gdzie on chadza na spotkania i kiedy?

Gość holownik88
zadzwoń może poznasz po glosie jak by co powiesz przepraszam pomyłka

Gość ninaa291
nie wychylaj sie ze cos takiego znalazlas za jakis czas znowu sprawdz a moze pobuszuj w kompie :)

Gość emde82
Może miało być: "Będę mile wspominałA"...

Gość kjaidhsaa a
zadzwoń pod nr i zobacz kto się odezwie... laska czy facet

Gość załóż konto/.
i po co było tam zaglądać? Teraz cała Polska poruszona, nieprzespane noce, obserwowanie uważne faceta, śledztwo...

Gość ala44
ale jak zadzwonic i co powiedziec?

wez ten numer i zadzwon pod niego... poprostu uslysz glos... jak kobieta ... to no coz... tylko domysly... napewno nie mow ze go czytalas.... wpieni sie niesamowicie.... moze troszke go posledz... nie zaszkodzi odrobina wiedzy o tym co robi maz mowiac ze wychodzi do sklepu albo gdy wyjezdza w delegacje, prawda??

Gość kjaidhsaa a
z innego nr - kup jutro dowolny starter za 5 zeta. zadzwoń i jak ktoś odbierze to powiedz ze dzownisz np w sprawie ogłoszenia.. czy coś, moze poznasz po głosie, a jak nie to przepros, rozłącz sie i wywal kartę do kosza.

Gość ala44
Ale to chyba niemozliwe:( Zadzwonie pod ten numer, odbierze kobieta i co powiem? Hej tu zona pana x, kim jestes i czemu moj maz teskni bardzo?

Gość agnes654
normalnie zadzwon z meza telefonu na numer i zapytaj o co chodzi z tym smsem osoby ktora odbierze.

Gość ala44
A jak nie poznam po glosie to co dalej?:( Masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az sie cala trzese:( Jestesmy 12 lat po slubie.Mam 44 lata i takie cos?

Gość nie dzwoońńń
twój mąż ma romans, niestety... Nie zdradź się, że coś wiesz. Obserwuj.

Gość ala44
to potem ta kobieta zadzwoni do mego meza i powie ze ja wesze i nic nie odkryje:( maz mi wmowi ze wymyslam :( no nie wierze ze moglby byc tak perfisny, przeciez pobralismy sie z milosci, mamy wspolne pasje

Gość nie nie znów zdradzacz
jw

Gość agnes654
moze mezus wyrwal sobie jakas mlodke na raz i mu niestety sie spodobalo. ja bym zrobila mu awanture.

Gość ala44
Jak obserwowac? mam chodzic za nim? Pracuje od 8 do 16 -tak srednio , maz wraca do domu kolo 17.Pracuje w szpitalu w dziale rozliczen

Nie oddzwaniaj w żadnym wypadku pod ten numer. Zacznij go obserwować, nie bądź podejrzliwa wobec niego, zachowuj się normalnie, jakby nic się nie stało. W końcu przyjdzie dzień, że gnoja złapiesz na gorącym uczynku :)

Gość asdfghjkl#
nie dosc ze jako stara lafirynda wyszlas za maz to jeszcze nie wiedzialas ze to gej:D:D:D

Gość ala44
Ok to jakie mam wyjscia? ( z nerwow zapalilam fajke- nie palilam 5 lat) Powiem mu ze odkrylam smsa to nigdy nie dowiem sie kim ona jest a on wmowi mi ze cos wymyslam:( boze az tak moglby mnie oszukac? zadzwonie to odbierze jakas kobieta i co dalej?

Gość ala44
to zanim go zlapie to umre z nerwow:( ja jestem taka ze emocje po mnie widac i on wyczuje ze cos nie tak

Gość nie dzwoońńń
zadzwoń z zastrzeżonego numeru albo z budki. Tylko po to, by potwierdzic, że to kobieta. Na moje oko zdradza cię. Przykre to, ale ostatnio wszystkie związki tak sie kończą. takie czasy.

Jaki ma telefon? Pracuje na Androidzie? Jeżeli tak, są aplikacje szpiegujące, które zapisują sms, listę połączeń, a nawet programy, które nagrywają rozmowy. Gdybyś mieszkała blisko mnie, zainstalowałbym Ci je i wytłumaczył zasadę działania :D

Gość asdfghjkl#
Przykre to, ale ostatnio wszystkie związki tak sie kończą. przewaznie jak dzoana topik zalozy to zawsze tak sie koncza:D:D:D

Gość załóż konto/.
Boże ...

Gość asdfghjkl#
DZOANA NIE ZAPOMNI KUPIC DLUGOPISA Z KAMERKA A WSZYSTKO CI WYJASNI:D:D:D

Gość nie dzwoońńń
Mój też się tak skończył. Związek, nie topik. Wykopalam gnoja z domu za zdradę 3 lata temu. ;-( więc z topikami nie ma to nic wspólnego. Taki świat