Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala44

znalazlam w komorce meza dziwnego smsa

Polecane posty

Gość nie dzwoońńń
czyli sugerujecie, że to ta sama co rosa na betonie?

Gość ala44
tak na androidzie, sony xperia

Gość ulalalalalalalalalaaa
jeśli przeglądałaś komórkę męża, to znaczy że miałaś wcześniej jakieś podejrzenia i zdawałaś sobie sprawę, że w waszym małżeństwie źle się dzieje, więc to pewnie smutna kolej rzeczy :( szuka odskoczni

Gość ala44
jak to zainstalowac? moze sama sobie poradze? dosyc lotna jestem w komputerach i komorkach tez mam androida

Gość gerghgt4t44
ala podaj ten nr, ja sprawdzę kto jest właścicielem, mam możliwość

Gość ala44
przysiegam ze nie!!!! czesto dla jaj lapalismy komorki swoje i na pokaz przegladalismy i zartowalismy ze czas odkryc potajemne romanse a teraz zlapalam meza komorke aby zobaczyc jakie gry ma i tak jakos pomyslalam ze wejde w smsy ale nie myslalam o zdradzie

Gość ala44
jak podam to kazdy zacznie dzwonic na kafeterii:( ja mam pytanie, jakbym zadzwonila z zastrzezonego i uslyszala glos kobiecy to co byscie zrobily dalej?

Gość 80iuj
powiedziały przepraszam, pomyłka

Gość asdfghjkl#
22:13 [zgłoś do usunięcia] nie dzwoońńń czyli sugerujecie, że to ta sama co rosa na betonie? OCZYWISCIE ZE TA SAMA:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gerghgt4t44
jak chcesz,ale niby kto i poco miał dzwonić? jak chcesz to dam maila i mi poślesz

Gość ala44
smsa odkrylam wczoraj:( mam ten numer ale cala sie trzese, kupilam fajki Maz jest u tescia na 100 % bo dzwonilam i sprawdzalam. Sciemnialam ze za nim tesknie i dlatego dzwonie. Maz powinien byc za godzine, siedzi u ojca bo chce mu pomoc z naprawa cb radia

Gość ala44
jaki beton?????????????????????????????

Gość rosa na betonie WITAMY
dawaj dawaj :classic_cool:

Gość ulalalalalalalalalaaa
najlepiej po prostu zapytaj męża co to jest, przecież nie wiesz czy Cię zdradził, może to początki flirtu jak zareagujesz szybko, to może się zastanowi (tylko bez histerii)

dlugopis z kamerka kup :D

Gość asdfghjkl#
NO ROSA CZEKAMY ----- na ciag dalszy:D:D:D

dla mnie pomysl z kupeniem starteru, chwila rozmowy,nie wiem, ogloszenie, pomylilas nr, czy zadzwonilas do pizzeri, cokolwiek. po 1 dowiedziec sie czy to kobieta po 2 pocagnac rozmowe,moze poznasz po glosie. i najlepiej nie Ty,a np Twoja kumpela na glosnomowiacym. Bo byc moze ta osoba Cie zna. POtem starter do kosza i obserwacja

dawaj :classic_cool:

Gość ala44
??? ktos robi sobie zarty to nie jest prowokacja:(

Gość asdfghjkl#
rosa nadawaj bo czas leci:O

rosa nadawaj bo czas leci hahaaaa leze i kwicze :D

Gość lek na ból
a jak przyjdzie gówniara do domu by z wami zamieszkać, wal bez zastanowienia między oczy. Po co tobie stres z ciążą, z mieszkaniem, spłatą kredytu czy alimentami :-p

a jak przyjdzie gówniara do domu by z wami zamieszkać, wal bez zastanowienia między oczy. Po co tobie stres z ciążą, z mieszkaniem, spłatą kredytu czy alimentami huuuuuuuuuuuuuu :D padam pod stol :D

Gość co wy chcecie od tej rosy?
chcoiaz smiesznie bylo na kafe

ala eeeee rosa PISZ :classic_cool: czekamy cos sie szybko zestarzalas, pare dni temu mialas jeszcze 29 lat :D no i co, a moze to corka kuzynki i G do M smsa poscil co?

Gość krakersy serowe
wg mnie pomysł z telefonem nie jest dobry... skoro napisał tęsknię to raczej jakaś kobieta... co Ci da potwierdzenie, że pisał do kobiety? ten sms jest bardzo dyskretny, raczej obcej kobiecie żonaty facet tego typu wiadomości nie wysyła, ale też trudno od razu go skazać za zdradę... Trudno mi doradzić, co Ty masz zrobić, ale ja sięgnęłabym po telefon męża, jeżeli bierzecie bez zgody, albo zapytała czy mogę? pod pretekstem np. godziny, czy gry, czy czegokolwiek... weszłabym na tą wiadomość, udała zaskoczenie i kazała wyjaśnić. Oczywiście numer spisz na wszelki wypadek... Jeżeli logicznie wytłumaczy, ok, ale po jego reakcji już wiele się dowiesz. Nie czekałabym na "rozwój wydarzeń" tylko działała, bo może to dopiero jakieś niewinne spotkanie było, nawet przypadkowe? po latach np. spotkał gdzieś starą znajomą i poszli na kawę... nie wiadomo, czy zanim zareagujesz nie będzie za późno. Lepiej od razu wyjaśniać, nie tracąc czujności oczywiście ;-)

Gość ala44
niby moge tak zrobic a jak mi powie ze np to jakies spotkanie po latach z kolezanka? tylko po co to 'tesknie' na koncu smsa?

wole sama zadzwonic:( moze jutro to zrobie bo mnie nerwy zjedza