Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakis czarny mam

nowy laptop-jak z tym ladowaniem?

Polecane posty

Gość jakis czarny mam

podobno trzeba 3 razy calkowicie go rozladowac i naladowac?czy tak? teraz sie rozladowal,podlaczylam go do pradu i chce isc spac zostawic wlaczonego czy wylaczony sie naladuje? przepraszam za takie pytania ale nie wiem

Gość holownik88
to gówno daje jak masz dobra baterie to ci jedzie jak złą to zdycha i tyle jak z komórką

Gość jakis czarny mam
aha to nie wiem czy dobra bateria tak mi ktos powiedziall ale komorki tak nie robilam i mam ta sama ponad 3 lata:)

Gość jakis czarny mam
aha to nie wiem czy dobra bateria tak mi ktos powiedziall ale komorki tak nie robilam i mam ta sama ponad 3 lata:)

Gość jakis czarny mam
zaszalalam:O

Gość Siti
ktoś dobrze doradził :) na całe szczęście w dzisiejszych laptopach już nie stosują akumulatorów z tak zwanym 'efektem pamięciowym' ale każdą baterię należy uformować , zostaw włączonego laptopa na noc, niech ładuje baterie , a jutro laptop powinien popracować z samej baterii aż do maksymalnego rozładowania i po rozładowaniua znowu niech się ładuje

Gość jakis czarny mam
dzieki siti🌼 czyli zostawiam wlaczonego na noc:)i tak 3 razy rozladowal sie i naladowac na maksa a jak spac sie chce to zostawiam wlaczonego na noc:)