wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 ilez mozna czekać na kogos odpowiedniego , na odpowiednia pracę , okropność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sliwkanawierzbie Napisano Wrzesień 1, 2012 Też chce zmian!!!! Tylko w końcu na lepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furgonetka 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 mam to samo... praca jest, nawet spoko, choc umowy brak, facet jest, ale to nie to...:/ czekam na miłość, ale czasem czuję że swoją już przeżyłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 właśnie , ilez można czekać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sliwkanawierzbie Napisano Wrzesień 1, 2012 Kiedyś musi coś ruszyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 ja chcę zmian i całkiem możliwe że nastąpią one po tych wakacjach :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mnie się te badziewia Napisano Wrzesień 1, 2012 Nie rozumiem czemu piszesz o jakimś zastoju i czekaniu. Przecież jesteś wolna i zadowolona z życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka sama jak wczoraj 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 nie czekaj żyj:) to jak żyjesz zależy tylko od Ciebie, nikt Ci nie podsunie pod nos lepszej pracy, odpowiedniego faceta to Twoje wybory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zacznij od Napisano Wrzesień 1, 2012 zmiany zrąbanego nicka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach