Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiioooooooooooo

co byście zrobiły na moim miejscu...

Polecane posty

sprawa wydaje się błaha ale jest strasznie irytująca i komplikująca życie. na przeciwko mojego bloku, tuż za oknem pokoju mojego 2 miesięcznego dziecka znajduje się klub studencki. co wieczór od czwartku do niedzieli odbywają się głośne, dudniące imprezy a pod blokiem przewalają się grupki podpitej młodzieży. czy coś można z tym zrobić?? czy mam jakieś prawo zaprotestować??

Gość sarerw4r3
Trzeba sie bylo zorientowac w jakim otoczeniu kupujesz mieszkanie, a nie teraz narzekac. Nic nie zrobisz, mozesz jedynie zmienic mieszkanie na inne.

Gość :))))))))))000000000
jedyne co mozesz zrobic to zmienic mieszkanie.nic wiecej nie zrobisz.oczywiscie mozesz po 22 wzywac policje,ale czy to cos da???watpie.wiem bo walcze z sasiadem juz pare lat.albo......poczekac do sesji wtedy bedziesz miala chwile spokoju i jeszcze wakacje ,ferie .w zimie tez mniej łażą po dworze bo zimno,swieta tez jada do domu.czyli generalnie wcale nie jest tak tragicznie.mogloby byc gorzej:)

Gość summer bay
akurat może zrobić i to dużo... nie znacie się to nic nie mówcie. napisz notkę do ministerstwa ochrony środowiska o zbadanie natężenia hałasu, jeśli będzie ponad normę (a skoro mówisz że słyszysz w budynku obok to pewnie bedzie) masz podkładkę żeby działać dalej a właściciel bedzie musiał wyciszyć lokal. można też napisać petycję mieszkańców. akurat prawo jest po stronie mieszkańców w tym przypadku.

..............................^^^^......*................. .............. ......................*.......^^^^....................... ...*........... ........*.....................^^^^....................... ............... ..............................^^^^...................*... ............... ................*.............^^^^....................... ............... ..............................^^^^.......*............... ............... ...*..........................^^^^ ..............................*...... .........^^^^^^^^^^^^^^^^^XX^^^^^^^^^^^^^^^^^^........... .....* .........^^^^^^^^^^^^^^^^^XX^^^^^^^^^^^^^^^^^^........... ...... ..............................^^^^....................... ................ ..............................^^^^....................... *............... .........*....................^^^^....................... ................ ..............................^^^^....................... ........*....... ..............*...............^^^^..........*............ ............... .*............................^^^^....................... ............... ......................*.......^^^^.......Z Panem Bogiem!!!.... ..............................^^^^....................... ............... .........*....................^^^^....................... ..*............ ..............................^^^^...........*........... .........*..... KRZYŻ JEST MÓJ!!!! xD w obronie krzyża!

sarerw4r3 akurat mieszkanie kupiłam kilka lat temu, a klub jest od tego roku mądralo :/

Gość mondeo
straż miejska - zgłaszać nawet codziennie

Gość Niuniulkai
Straż miejska jedyne rozwiązanie policja się tym nie zajmnie zbyt mała błachostka. Chociaż straż miejska i tak wiele nie pomoże przyjedzie postraszy pokreci się i pojedzie a młodzież i tak sie ty nie przejmie

mnie nie chodzi o młodzież tylko o muzykę i dudnienie z klubu. powinni wyciszyć pomieszczenie