Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyrografista

Jak podpisać cyrograf ??

Polecane posty

Gość gość
stuknij sie w leb i juz

Gość gość
Też bym chętnie podpisała, bóg nigdy mnie nie wysłuchał.

Gość gość
gość 21.08.13 opisz w jaki sposob to zrobiles

Gość gość
21.08.13 [zgłoś do usunięcia] J nawet wyraz bóg napisał z małej litery a sztan z wielkiej. :O

Gość gość
To jest nie mądry pomysł. Fakt nie interesuje się podpisywaniem umów z nim ale bardziej ezoteryką. Będziesz miał 7 lat"superowego życia" a potem piekło. Nie rub tego bóg jest wszędzie i Cię wysłucha. Nie chodze do kościoła ale cusz miałem sen, że tam byłem i kobieta na biało ubrana mnie z tamtąt hamm pomogła wyjść. Cięszko jest to opisać ale jedno jest pewne strach niewyobrażalny strach.

Zaprzedałam swoją duszę 3 lata temu, i nigdy nie żałowałam swojej decyzji. Uzyskałam w ten sposób możliwość urzeczywistnienia swojego marzenia. Wcześniej nie miałam możliwości na rozwój w tym kierunku i życiowe okoliczności mi nie sprzyjały. Teraz jest zupełnie inaczej.

Gość gość
Do tych, którym cyrograf się nie udał: papierek dotarł do diabła, ale on uznał, że jesteście tak beznadziejnym przypadkiem, że nawet w piekle was nie chce... Do tych, co tak brzydko piszą ortograficznie: Bóg was opuścił...

Gość gość
Jeśli ktoś podpisuje cyrograf, żeby zrealizować jakieś swoje cele, to miękkie pałki, którzy nie mają nawet sił, żeby osiągnąć swoje marzenia. Żal mi ich, lepiej żeby nie istnieli. Zaczynają na pomocy diabła, kończą zostając socjalistami :-)

"Do tych, co tak brzydko piszą ortograficznie: Bóg was opuścił... " Rzeczywiście zdarzyła mi się jedna literówka, ale to, dlatego że zajmowałam się kilkoma sprawami na raz... i zdarzyła mi się pomyłka. Każdy, kto świadomie podpisuje cyrograf wie, po której stronie się opowiada, więc wcale mnie nie zaskoczyłeś :)

,, Jeśli ktoś podpisuje cyrograf, żeby zrealizować jakieś swoje cele, to miękkie pałki, którzy nie mają nawet sił, żeby osiągnąć swoje marzenia. Żal mi ich, lepiej żeby nie istnieli. Zaczynają na pomocy diabła, kończą zostając socjalistami ” Nie masz prawa mnie oceniać nie znając historii mojego życia. Każdy ma wolną wolę i podejmuje taką decyzję, jaką uważa za słuszną. Gdyby Szatan uważał mnie za „miękką pałkę” to na 100% by mi nie pomógł, a jednak pomoc otrzymałam. Pozdrawiam :).

Gość gość
Ja podpisałem cyrograf 8 lat temu. Mnie też bóg porządnie dowali, i doszedłem do wniosku że Szatan jest OK. Jak na razie jest wszystko w porządku.

Gość gość
18:28 a co dostales w zamian?

Gość gość
ja bym się bała podpisywać coś takiego...

Gość gość
Ja swój pakt podpisałam mając 20 lat. Wcześniej nic mi nie wychodziło, myślałam że jestem na dnie. Spisałam na kartce czego chcę od szatana (ponad przeciętne zdolności w pewnym zakresie)- i do czego się zobowiązuję (codziennie oddaję pokłon szatanowi sześć razy rano i wieczorem mówiąc "Szem ha-meforasz! Chwała Szatanowi!"). Zobowiązałam się do oddania swojej duszy szatanowi po śmierci, i nie przestępowania do żadnych sakramentów. Następnie żyletką rozcięłam sobie palec, i krwią napisałam na kartce swoje imię. Łaski o które prosiłam szatana dostałam, a ze zobowiązań się wywiązuję do dzisiaj. Jest mi z tym dobrze i wszystko jest w porządku od 10 lat.

Ja też zawarłam pakt z Szatanem. Nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko jest tak jak w umowie. Dostałam to czego chciałam, mam ochronę, opiekę i pieniądze od Szatana. Nie żałuję swojej decyzji i nie tęsknie do swojej przeszłości przed podpisaniem cyrografu.

Gość gość
Ja prdl O.o za duzo horrorow sie naogladaliscie? Taa jasne, bedziecie miec zdrowie, pieniadze i jeszcze moze ryj wam wyladnieje bez operacji jak podpiszecie jakis swistek, ktory wam podsunie jakis cwel za pieniadze :D

Gość gość
Mam nadzieje, ze to trole, ale jak nie, to sie leczcie... Moze wam lepiej, ale to tylko zludzenie, bo bardzo w to wierzyliscie... Zal mi was, ze w takie brednie wierzycie imbecyle

Gość gość
Nasraj i gownem sie podpisz pedale za dyche

Gość klopidło
będziesz mieć pakt z diabłem ja przejdziesz te zadania odnajdź inny wyraz kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel klop kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel kibel przeczytaj to głośno : kupa graniasta czworo kanciasta. już .

Gość Marcepanne
Bóg cie wyslucha moze nie teraz jestem zywym przypadkiem wiary w boga mnie wysluchal nie ufaj szatanowi .

Gość gość
Dlaczego za złe rzeczy obwiniacie Boga?

Gość Infirmatur
Jak można to życie uznać za najważniejsze? Nie potrafię tego zrozumieć. Uwierzyliście, że szatan jest silniejszy od Boga? To tylko wasze pozory. Szatan bardziej się angażuje w życie ludzi, aby myśleli, że ma większą moc. Zastanówcie się co by było gdyby była możliwość podpisania takiej umowy z Bogiem. Otrzymali byście wszystko i po śmierci zostali zbawieni? To bezsensu. Życie musi być trudne. Nie myślcie także, że te życie na ziemi jest piekłem. Kto wam to wmawia? Jeśli tak sądzicie to spójrzcie na ludzi, którzy żyją jak królowie. To jest ich piekło? Nie łudźcie się, że dobrze robicie. Nie usprawiedliwiajcie się. Nie dajcie sobie wmówić, że Bóg się od was odwrócił. To szatan nad tym pracuje odkąd przyszliście na świat, a jego cel to wasze całkowite odwrócenie się od Boga. Proszę was, nawracajcie się. Zło dobrem zwyciężajcie.

Gość gość
Hahahaha :D nie mogę, że ktoś wierzy w takie bajki. Co te filmy robią z ludźmi xd