Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojący się

Czy to ciąża? pomocy

Polecane posty

Gość bojący się

WItam. Ostatnio jakies 2 tygodnie temu i tydzień temu kochałem się z dziewczyną z tym że z zabezpieczeniem i podkreslam ze nawet do wytrysku nie doszło w niej tylko juz bez prezerwatywy na zewnatrz. Później po jakichś 2/3 minutach od mojego wytrysku nie wiem czy miałem jakies resztki na palcu spermy ale napewno jak cos to bardzo nie dużo zacząłem robić jej palcówke. I teraz problem ponieważ boimy się bo mojej dziewczynie okres się spóźnia przez 3 dni miała twarde piersi ale przestala miec własnie dzisiaj rano i boi się i wydaje mi sie ze to niemozliwe zeby byla ciąża a ona sie boi i sie stresuje i podejrzewam ze to dlatego 3 dni jej sie spoznia ze stresu .. prosze o pomoc...

Gość znawczyni_mody_
a jaki miała stolec ? jeśli żółto brązowy to jest w ciąży jeśli czekoladowy to bez paniki nic sie nie stało

Gość a powiem
i na co zakladac 10 tematow z tym samym problemem myslisz ze na innym napisza ci cos innego?????dziecinada

Gość Wyluzzzuj
Jeżeli tydzień temu to na pewno była już bezpłodna aż do miesiączki, natomiast gorzej z tym Waszym stosunkiem 2 tygodnie temu... Poczekajcie, może dzisiaj dostanie okresu...