Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutnaSka

Czy Pocałunek to zdrada?

Polecane posty

Gość SmutnaSka

Wiem że są już podobne posty, przerobilam od góry do dołu, ale mam troche inna sytuacje, mój mąż wczoraj przyszedl do domu z malinką i powiedział że był na imprezie i jakaś dziewczyna sie do niego podwalała i zaczeła go całować, hmm... czy to jest zdrada? Sam mi sie przyznal i opowiedzial co sie stalo ze byl pijany itd Nawet się popłakał jak rozmawialismy i powiedzial ze strasznie tego żałuje i ze to najgorsza rzecz jaka w zyciu zrobil. Ale to tak bardzo boli. :( niemoge przestac o tym myslec...

jak by nie mial nic na sumieniu to by nie plakal. niw mogl nie powiedziec bo przeciez zobaczyla bys ta malinke. gdyby jej nie bylo to by nic nie powiedzial i nadal imprezowal

Gość SmutnaSka
Obiecał mi że dało mu to do zrozumienia że nie pójdzie juz nigdy sam, a tak wogóle to była pierwsza impreza od naszego 4 letniego związku

Gość SmutnaSka
Wierze mu ze nic więcej nie było, a przyznal sie sam bo rozmawialismy na skypie i mogl ją ukryc zapudrowac czy cos zebym nie widziala a poprostu zostawil tak jak bylo i przyznal sie. bo obecnie jestem za granica i tylko przez skypa rozmawiamy :(

ach no to zeczywiscie, sam sie przyznal chociaz nie musial. w takim razie jest ok nie martw sie, poprostu trafila sie nachalna dziewczyna i tyle, co mial ja uderzyc aby odeszla- chyba nie:)

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moze jakas małpa mu celowo zrobiła ta malinke, baby sa teraz tak puszczalskie ze szok, a pijanemu facetowi mozna wiele zrobic, wybacz mezowi ale wiecej go samego nie puszczaj

Gość SmutnaSq
No powiedział że była bardzo nachalna i że on nie zaczoł i tego nie chciał, ale myśle z drugiej strony że jezeli nie chcial to by nie dopuścil do tego, a Ty Kirsche28 jestes chłopakiem czy dziewczyna?

Gość SmutnaSq
No właśnie to jest najgorsze dlaczego dziewczyna jak dowie sie ze chłopak ma żone i dziecko i jeszcze bardziej na niego leci?

Gość SmutnaSq
no właśnie chciałabym zadać pytanie jakiemuś chłopakowi, czy naprawde aż tak trudno opamiętać się nawet po kilku piwach jak przychodzi nawet ładna dziewczyna i sie podwala do niego? Co wtedy sie czuje jak sie ma zone i dziecko? nie mysli sie o nich tylko o nowej dziewczynie?

Skad wiesz, ze mu sie to nie podobało? moze Ci wkręca, faceci potrafią różne rzeczy mówić, aby uspokoić kobiete i nei słuchać jej lamentowania.

Gość SmutnaSq
Nasty 94 zobacz jaki masz na dole wpis, Doceniaj każdy błąd, zrozumieć go jest mistrzostwem ! Może on zrozumial ze to jest błąd. Nawet jesli mu sie podobalo, bo bycie z jedna dziewczyna 4 lata to napewno jest nudne i napewno to ze ja pocalowal mu sie podobalo, ale zaluje tego i przeprosil chyba zasluguje na 2 szanse.

To daj mu 2 szanse, każdy na to zasługuje, a npewno nie można tego przekreślać taką mała rzeczą, nie jest to zdrada:) bo nei poszedł z nią do łożka.

Gość SmutnaSq
Dla mnie tez to nie jest zdrada, widze w tym nawet plus, ze zdal sobie sprawe z tego ze nie chce innych dziewczyn tylko mnie, bo skoro by mu sie az tak podobalo to nie przyszedl by do mnie i nie przepraszal tylko zostalby z nia i dzisiaj tez by byl z nia a mnie zostawil.

Gość SmutnaSq
Dla mnie tez to nie jest zdrada, widze w tym nawet plus, ze zdal sobie sprawe z tego ze nie chce innych dziewczyn tylko mnie, bo skoro by mu sie az tak podobalo to nie przyszedl by do mnie i nie przepraszal tylko zostalby z nia i dzisiaj tez by byl z nia a mnie zostawil.

Chociaż uważam, że powinnaś być teraz bardziej wyczulona, oczywiście nie sprawdzać i nie kontrolować go ! :) w sumie to dobrze, że zrozumiał swój bład i się przyznał, bo to najważniejsze, że Cię nie okłamywał.

Chociaż uważam, że powinnaś być teraz bardziej wyczulona, oczywiście nie sprawdzać i nie kontrolować go ! :) w sumie to dobrze, że zrozumiał swój bład i się przyznał, bo to najważniejsze, że Cię nie okłamywał.