Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyninaa

RINGI! WŁOSY ITP PYTANIE ( krótsze włosy po zdjęciu ringów)

Polecane posty

Gość martyninaa

witam 1 lipca mialam założone włosy naturalne europejskie metodą micro-ringi 80 pasemek, swoje włosy mialam takie lekko za koniec szyi. Włosy doczepione nosiłam 2 miesiące a że włosy rosną mi w miare szybko bo co 3 tyg farbuje odrost bo jzu po 3 tyg mam 1cm odrost myslalam z epo tych 2 miesiacach noszenia włosy będą chociaż z 2 cm dłuższe niż przed zalożeniem.. i wczoraj byłam zdjąć włosy i co.. ZAZNALAM SZOKU!! WŁOSY miałam krudsze o jakies 4 cm niz przed założeniem!! nie wiem co się stało i jak to mozliwe.. rozpłakalam sie i po rozczesaniu kołtunów poprosiłam o założenie mi włosow od nowa bo wstydziłam się w takich krótkich wyjść.. pomijając fakt że przy rozczesywaniu straciłam mase włosow ale ok to mogło wpłynąć na to że było by ich mniej ale nie że krótsze!! jestem zalamana moja koleżanka nosi włosy na ringach juz prawie rok i za każdym razem jak zdejmuje żeby rozczesać kołtuny ma włosy dłuższe .. a ja mam o 4cm krótsze nie wiem co robic załamałam się czemu tak mogło się stać?

Gość sama jesteś tym
micro ringiem.problem leży w tobie..nikt ci nie pomoże,bo problem jest w tobie,w środku,w sercu...a nie w micro ringach

Gość jasnowidzę
odejdź tapeciaro co ze słownikiem ortograficznym jest na bakier, a kysz :classic_cool:

Gość sama jesteś tym
mówię...to nie ringi,ona ma problem z głową

Gość sama jesteś tym
RRRRRRIIIIIIIIINGGGGGGGGGGGGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Gość martyninaa
przedłużam metodą micro ringi włosy na mojej melipie:)

Gość gregrete
jestem micro ringiem:)

Gość martyninaa
dobra czy sa tu osoby które sie na tym znaja czy same zakompleksione pokemony z downem co jak narazie tu sie wypowiedziały:)?

Gość martyninaa
nie wiem już co robić z tymi ringami:p kurcze boje się łysienia

Gość martyninaa
rzałójem rze nie wziełam tych afrykańskich kudłaczy

Gość martyninaa
tera jezdem zmuszon nosic perułkę/ tupecik

Gość MICRO RINGIIIIIIIII
MICRO RINGIIIIIIIIIIIIIII ............. :) MICRO RINGIIIIIIIIIII MICRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOOOOOO RIIIIIIIIINNNNNNNNNNNGGGGGGGIIIIIIIIIIIIII

Gość martyninaa
moja pochwa brzydko pachnie:O

Gość gregrete
MICRO RINGI

..............................^^^^......*................. .............. ......................*.......^^^^....................... ...*........... ........*.....................^^^^....................... ............... ..............................^^^^...................*... ............... ................*.............^^^^....................... ............... ..............................^^^^.......*............... ............... ...*..........................^^^^ ..............................*...... .........^^^^^^^^^^^^^^^^^XX^^^^^^^^^^^^^^^^^^........... .....* .........^^^^^^^^^^^^^^^^^XX^^^^^^^^^^^^^^^^^^........... ...... ..............................^^^^....................... ................ ..............................^^^^....................... *............... .........*....................^^^^....................... ................ ..............................^^^^....................... ........*....... ..............*...............^^^^..........*............ ............... .*............................^^^^....................... ............... ......................*.......^^^^.......Z Panem Bogiem!!!.... ..............................^^^^....................... ............... .........*....................^^^^....................... ..*............ ..............................^^^^...........*........... .........*..... KRZYŻ JEST MÓJ!!!! xD w obronie krzyża!

Gość gregrete
MICRO........ RINGI

Gość Rozsądny psycholog
Mówie Ci Martyniu, szyja Ci urosla te 4 cm wiec o wlosy sie nie martw. Jednakże głowe powinnas zbadac bo niewątpliwie masz problem. Swoją drogą ciekawe jak ta szyja Ci się wydłużyła powiedz partnerowi żeby tak nie szarpał. pozdrawiam MARTYNIUUU

Gość gość
Myslalem ze po filmie ring straciłas wlosy :D