Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tahari

popularne imiona dla dziewczynek

Polecane posty

jakie sie teraz najczesciej nadaje imiona dz. chce wybrac takie ktore jest raczej rzadko spotykanea uniknac tych najpopularniejszych. niechcialabym aby poszla do przeczkola a tam bedzie 10 dziewczynek o tym samym imieniu.

Gość uuj787u7u76ehtuh67h7h
PIGWA HILDEGARDA genowefa polikarpa kundegunda

najładniejsze Anna

W 2011 najpopularniejsze imiona : 1.Lena 2.Maja 3.Zuzanna 4.Julia 5.Wiktoria 6.Amelia 7.Aleksandra 8.Oliwia 9.Natalia 10.Zofia

Gość Uroczy Szymuś
Pomyśl o przyszłości, żeby na Bliskim Wschodzie czy w Afryce umieli je łatwo wypowiadać

W 2011 najpopularniejsze imiona : 1.Lena 2.Maja 3.Zuzanna 4.Julia 5.Wiktoria 6.Amelia 7.Aleksandra 8.Oliwia 9.Natalia 10.Zofia

Anna

Gość też-obolała....
do PRZECZKOLA?!!! :-o za ortografię się weź, a nie dzieci..... popularne imiona w ostatnim czasie to Lena, Amelia, Marysia, Zosia, Emilia.

w 2011: 1. Lena 8074 2.Maja 7664 3. Zuzanna 7569 4. Julia 6332 5. Wiktoria 6092 6. Amelia 5497 7. Aleksandra 5364 8. Oliwia 5195 9. Natalia 5066 10 .Zofia 3914

oczywiscie zartowalam

1. Lena 8074 2.Maja 7664 3. Zuzanna 7569 4. Julia 6332 5. Wiktoria 6092 6. Amelia 5497 7. Aleksandra 5364 8. Oliwia 5195 9. Natalia 5066 10 .Zofia 3914

Gość 22latka z metropoli
Chyba przedszkola :o

Gość widzisz a nie grzmisz:)
'przeczkola' - i wszystko jasne :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ja proponuję Dżesike albo Vanesse ( koniecznie przez V i dwa 's' ) - bo to najlepsze imiona dla takich inteligentnych i wykształconych matek jak ty.

Gość ja jeszcze dodam
Witoria, Lena

rzeczywiscie niezle FAUX PAS zrobilam z tym przedszkolem, hehe wiecej sie to nie powtorzy :)

Gość widzisz a nie grzmisz:)
Do 'przeczkola' - i wszystko jasne! buahahaha :D:D:D:D:D Ja proponuję nazwać córkę Dżesika lub Vanessa ( koniecznie przez V i dwa "s") to takie 'akurat' imiona, biorąc pod uwagę twój poziom inteligencji i wykształcenie. Doczepiłabym się jeszcze do interpunkcji i zaczynania zdania od wielkiej litery, ale w sumie to ' przeczkole' mówi wszystko. :)

Vanessa jest bardzo ładne

widzisz a nie grzmisz:) a jak chcemy się tak czepiać to "nazwać" to można nazwiskiem, jak chcesz byc taka dokładna to pisz "nadać imie"

Na pewno dużo jest dziewczynek o imieniu Julia, Zuzanna, Weronika. Ja mam w domu Marikę i Dominikę i jest ok :).

Gość okaoka
hanna,cudne,ale coraz bardziej popularne.sama znam tylko urodzonych w jednym roku az 6 dziewczynek o tym imieniu! w przedszkolu,w grupie dziecka na 10dziewczynek sa 2 hanie i o dziwo jedna julia,lena i maja. w zlobku powtarzaly sie tylko imiona meskie -julian i ksawery.

Gość Kobieta na krańcu świata:)
Najpopularniejsze w Warszawie w 2012 1 Julia 6.6% 2 Maja 5.0% 3 Zuzanna 4.9% 4 Aleksandra 4.6% 5 Natalia 4.1% 6 Wiktoria 3.9% 7 Oliwia 3.7% 8 Zofia 3.6% 9 Maria 2.6% 10 Amelia 2.5% 11 Alicja 2.4% 12 Gabriela 2.4% 13 Lena 2.3% 14 Karolina 2.2% 15 Hanna 2.2% 16 Weronika 2.2% 17 Anna 2.1% 18 Antonina 1.5% 19 Magdalena 1.5% 20 Martyna 1.3%

Gość Kobieta na krańcu świata:)
Mi osobiście najbardziej podoba się Alicja.

Gość 123qweasd
w przeczkolach ;) podobno bywa NAOMI i NAJDŻELLA

Mam wrażenie że teraz wokół mnie są same Hanie :o co dziewucha to Hania i Hania :o i Wiktorie jeszcze :o