Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z reka w nocniku

Klub Starej Panny +/- 35

Polecane posty

Gość przegrałyście...
Z ręką w nocniku-- Po pierwsze przeczytaj moje posty ze zrozumieniem. Po drugie kup sobie książkę P. Śląskiego "Hieny , modliszki, czarne wdowy". Wiele zrozumiesz. No właśnie, o tym pisałem. A poza tym jesteś jeszcze młoda, gdy będziesz miała 50 - 60 lat i będziesz sama to zrozumiesz o czym pisałem.

Gość mnkjoipo
przegrałyście: człowieku, marudzisz i jeśli jesteś "skrzywiony" to nie mniej niż one. Dajesz jakąś książkę, której nikt nie zna, jakiegoś zagorzałego przeciwnika feminizmu, któremu sie wy daje,że jest zabawny tutaj jest z nim wywiad http://nczas.com/wiadomosci/recenzja/krytyka-feminizmu-hieny-modliszki-czarne-wdowy-czyli-jak-kobiety-zabijaja/ dziękuje

Gość można powiedzieć stara panna
Aktualnie lat 32, partner od ponad 2. Dzieci brak. Dla społeczenstwa brak ślubu w tym wieku to szok.

to i ja się dopiszę, mam 29 lat, za rok będę najgorszym sortem bo już będzie 30 na karku, przegrałem życie, szkoda mojego życia, mógł za mnie ktoś inny się urodzić, może jemu było by lepiej niż mnie, bo ja tylko zabieram innym przestrzeń życiową i nie ma ze mnie żadnego pożytku Q.Q.

troche mnie przeraża rezygnacja dziewczyn przed 30. a Wy próbujecie coś w ogóle? ja ryzykuje i umawiam sie przez net...wczoraj miałam takie spotkanie i o dziwo facet który przyszedł był przystojny, miły i w porzadku...czasem dobrze sie umowic poprzebywać w meskim towarzystwie, nawet bez wielkich planów, ale żeby nie zgorzknieć na amen

Dzień dobry ! To mi się właśnie podoba, wewnętrzna rezygnacja a pfff ! Całe życie przed nami i wszystko może się stać !

Gość bum bumek
Rhovanion-Twój mail ze stopki jest aktywny? Wysłałem małą zaczepkę... :-) Pozdrawiam. Innych tu piszących też! :-)

Dzien dobry :-) Jak Wam mila niedziela :-)? @nierozwazna - ciesze sie, ze mialas randke mila :-) ale ja juz nie bede sie spotykac z Panami z neta :-) @P.Twardowski - dziekuje za pozytywne slowa. Mezczyzni jednak patrza bardziej pozytywnie na wszystko. Moj sasiad tydzien temu tez powiedzial,ze jeszcze wszystko przede mna, ze nie jestem stara i mlodziej wygladam i ze jestem jak kwitnacy kwiatek :-) To bylo bardzo mile i mnie podbudowalo :-)

Gość bum bumek
Pharaon-nie pieprz. 30+ to najlepszy wiek dla faceta. Nierozważna-tak trzymać! :-)

Nie wiem czy najlepszy, ale na pewno pełen nowych możliwości których nie było będąc młodszym. Zawsze do usług ! Jak mówiłem nie za wiele pomogę, ale pogadać czasem możemy ;P

Gość pewnie wymagania miały
z kosmosu i czekały na księcia z bajki

Gość a co bys chciała_
pewnie wymagania miały- no widzisz jak ty wszystko wiesz; teraz twoje na wierzchu, radość o poranku :)

Gość everrever
stare panniochy sa stare bo brzydkie są i maja też obrzydzenie do facetów ,to taki podgatunek kobiet

Gość takajakassmutnadzis
bo 35 trudno znalesc fajnego faceta bo zazwyczaj rozwodnicy,dzieciaci, albo maja juz na koncie kilka zwiazkow a mi jakos ciezko zaakceptowac ten fakt.po prostu mam obawy czy taki facet co np mial juz 4-5 partnerek potrafi wogole stworzyc trwaly zwiazek, nie zdradzac swojej partnerki

Nie dowiesz się jeśli nie spróbujesz. Część nie będzie umiała, ale kto wie może się ktoś jeszcze znajdzie gdzie można będzie już szukać jakichś podstaw do związku. Powolutku i bez pośpiechu nie ma co się w związki pchać - patrzeć co się bierze :P

Gość takajakassmutnadzis
hej :-) jak spedzacie niedziele? ja jzu po obadku,naczynia pomyte.i tak mi zle jakos.zaraz zrobie sobie kawe,zjem cos slodkiego i bede sie nudzic:-(nie mam nawet z kim wyjsc na spacer a samej nie chce mi sie szwendac

Gość Noc po ciężkim dniu
skad jestes takajakassmutnadzis ?

jak tak mówicie o spacerze to faktycznie pogoda zachęcająca. Porządki porobione zjem i się z chęcią ruszę. Książka i park wydają mi się niezłym rozwiązaniem ;]

ja poznałam swojego właśnie przez net. i co z tego, że z "przeszłością". postanowiłam dać mu szansę i nie żałuję, bo to fajny facet. no i jestem szczęśliwa :)

Gość koksu32323
hej stare panny z trójmiasta, chętnie was wyrucham, jestem młody i napalony

to, ze jesteś młody i napalony, nie oznacza automatyczni, ze laski będą mdleć na twój widok :P