Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z reka w nocniku

Klub Starej Panny +/- 35

Polecane posty

Gość takajakassmutnadzis
mozna powiedziec stara panna--ale wiesz wszystko zalezy jaka to jest ta przeszlosc. wiadomo taki facet kolo 40stki a nawet po 40stce moze miec za soba jakies nieudane zwiazki.ale wszystko zalezy ile ich bylo. ciezko zyc ze swiadomoscia wiedzac ze twoj partner mial przed toba np. 5 partnerek i z kazda z nich sypial

Gość retrtyryt
ja mysle tak samo, nie chcialabym dziwkarza, bo ejdnak ktos kto ruchal juz 5 bab to dla mnie zwykly ruchacz no a poza tym jakims syfem moze cie zarazic... mozesz miec potem np. raka szyjki macicy, ktory wlasnie rozwija sie albo u prostytutek, albo u takich rozwiązlych kobiet, no albo u kobiet wartosciowych, ktore po prostu związaly sie z ruchaczem co przed nimi iles tam bab wyruchal i ma na chuuuujju jakies syfy brrr ohyda

Gość retrtyryt
można miec przeciez wiele kobiet ale nie z każdą isc do lozka, a tylko z tą ktora sie kocha, a jak mozna kochac 5 kobiet? :D

Gość takajakassmutnadzis
czyli nie mamy juz szans na zmiane w swoim zyciu bo gdzie znalesc porzadnego faceta w naszym wieku bez przeszlosci??? akurat wirusem hpv mozna sie zarazic nawet od partnera ktory nie mial zbyt bogatego doswiadczenia seksulanego. znam takie przypadki ze swojego otoczenia

Gość takajakassmutnadzis
przeciez nie jednoczesnie z 5cioma.ale facet okolo 40 to przeciez mogl juz zalicyc nawet 5 dosc dlugich zwiazkow i z kazda z tych kobiet uprawiac seks

Gość można powiedzieć stara panna
takajakaśsmutnadziś ---> wiesz, ja nie mam pretensji o to, że przede mną miał kilka partnerek z którymi sypiał. to byłoby nierozsądne, poza tym, jak mogę mieć wyrzuty o przeszłość. wtedy nawet się nie znaliśmy. zresztą, ja też miałam partnera przed tym moim :) a co do przeszłości - była poważna ale teraz jest ok i dajemy radę bez większych spin :)

Gość retrtyryt
oczywiscie, ze to mozliwe, nawet jak facet spal z jedną, ale ta jedna byla zasyfiona bo np. wczesniej spala z kilkoma... latwo mozna sie zarazic, dlatego trzeba uwazac z kim sie chodzi do lozka. a facet co spal z piecioma to dla mnie zwykly ruchacz i ja osobiscie nie wierze w to, ze taki facet bedzie wierny i nigdy mi nie zdradzi, bo od razu widac, ze on nie ma zbytniej moralnosci i seks to dla niego zabawa. poza tym wybacz ale nie wiem jak mozna byc w pięciu "powaznych" związkach... to co to byly za zwiazki skoro sie rozpadly i na czym budowane? chyba na lozku.

Gość takajakassmutnadzis
ja tez nie mam pretensji ale nie potrafilabym sie chyba z takim czlowiekiem zwiazac.mialabym jakies obawy , lęk że nie bedzie mi wierny ,ze mnie czyms zarazi jakas choroba weneryczna. poza tym fakt ze w przeszlosci mialo sie jednego partnera jest raczej normalny,ale ze mialo sie np. 5 to juz brzmi troche inaczej

Gość retrtyryt
no wlasnie... co innego 1 czy 2 a co innego 5 czy 10. to juz bym wolala byc sama niz potem zdychac na raka szyjki macicy albo jakies klykciny konczyste jak wisniewski haha

akurat hpv się nie boję, od tego są lekarze i badania co jakiś czas. wy nie chodzicie do ginekologa? poza tym małe jest prawdopodobieństwo spotkać w wieku 30+ faceta, który miałby tylko 1 partnerkę seksualną. ja mam trochę inne poglądy. macie prawo uważać inaczej i się nie zgodzić. dla mnie, to, że miał kilka partnerek to akurat +, bo jest doświadczonym facetem, który wie jak sprawić przyjemność kobiecie. mam wysokie libido i dla mnie seks w związku, to połowa udanego życia :)

Gość takajakassmutnadzis
uwierz mi nawet czeste badania nie uchronia cie przed hpv. jedynie moga sprawic ze w pore wykryja stan przedrakowy i wytna ci kawalek szyjki macicy. tak bylo w przypadku moich 2 znajomych.

Gość retrtyryt
nie zgodze sie z toba, bo czasem prawiczek moze byc lepszym kochankiem niz taki ruchacz co spal z pięcioma i traktuje kobiete instrumentalnie jak dziure do posuwania, bo w koncu tyle juz mial kobiet, ze watpie w to, ze ktos taki potrafi byc czuly i kochac jedną kobietę, seks bez milosci nie ma sensu, to tylko kopulacja, a taki co mial 5 czy 10 to jak dla mnie kopuluje a nie kocha się, po prostu seks traktuje jak sport a kobiety jak wory na sperme

Gość takajakassmutnadzis
ale mam dzis doła. przeraza mnie dalsze zycie w samotnosci i ta codzienna wegetacja bo inaczej tego nie mozna nazwac

dla mnie ruchacz, to taki, który miał 200-300 kobiet. facet, który spał z 5, to raczej norma.

takajakaśsmutnadziś ---> no widzisz, albo taki co miał 5 kobiet albo samotność...co kto lubi :P :)

retrtyryt - bez przesady. Jak facet ma 30 lat, zaczął się spotykać z dziewczynami jak miał 17, to masz 13 lat na związki. Powiedzmy, że miał 4 partnerki. To wychodzi po około 3 lata z każdą. Czyli żaden ruchacz. Normalny facet. Jakby miał 15 czy 20 w ciągu roku, to się zgodzę. Ale tak? 5 partnerek dla faceta to stosunkowo niewiele. Ja bym nie chciała prawiczka. *** Wreszcie odespałam te wczorajsze szaleństwa, matko jedyna, jak mnie wszystko boli :D

Rhovannion ---> mamy takie same zdanie :) dzięki :) za zrozumienie

można powiedzieć stara panna - ja osobiście jeszcze nie spotkałam prawiczka w moim wieku. No i nie nastawiam się, żebym miała na takiego trafić kiedykolwiek. O ile w ogóle na jakiegokolwiek faceta trafię. Ale nie przeraża mnie to, że miał kilka partnerek, jakby co. Sama pewnie bym miała kilku, gdyby nie to, że mnie nikt nie chciał.

Gość takajakassmutnadzis
ja nie mowie ze szukam prawiczka ale tak naprawde ciezko znalesc faceta okolo 40stki ktory mialby na koncie tylko partnerki z ktorymi byl w stalych zwiazkach.czesto jest tak ze maja kilka zwiazkow za soba i mase luznych przygod ktore zakonczyly sie w lozku

Gość retrtyryt
Ja bym chciała prawiczka, zresztą sama jestem dziewicą.

Gość takajakassmutnadzis
ja nie szukam prawiczka bo wiem ze to nierealne ale chcialabym poznac kogos kto ma raczej mala przeszlosc za soba.ale to trudne bo to ze poznam kogos takiego to nie wszytko.musi jeszcze zaiskrzyc

Gość jaq
można powiedzieć stara panna dla mnie ruchacz, to taki, który miał 200-300 kobiet. facet, który spał z 5, to raczej norma. 200-300??? strach pomyśleć jakie koleś mógłby mieć choroby. blehhhh

Gość nie musialby miec zadnych
ale na pewno taka osoba traktuje kobiety przedmiotowo a kogos takiego nie chce

hejka Nici z mojego spaceru. Ruchacz powiadacie - bzdura ! chyba to od częstotliwości zależy a niekoniecznie od ilości partnerek. Kondoma zakłada i już bezpieczniej. Same siebie poczytajcie no z 12 lat bez współżycia ? wiele rozumiem naprawdę, ale bez przesady

Gość tutaj jestesmy
:)

Gość jaq
nie wiem jak u mężczyzn, ale u kobiet- ilość partnerów seksualnych ma znaczenie. np. częsta zmiana partnerów = zwiększona możliwość na zachorowania na raka szyjki macicy. kobiety szybciej łapią, zapalenia, zakażenie, grzyby i inne. ale to nie temat o tym, a się wcięłam ;)

Gość tutaj jestesmy
tez spalam pol dnia. to zle.