Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z reka w nocniku

Klub Starej Panny +/- 35

Polecane posty

Byłam w pracy, nawet nie jest tak źle. Część współpracownic jest nawet miła, klientki na ogół też. Nic przykrego mnie nie spotkało. Więc jestem zadowolona.

No to fajnie Rhov, ciesze sie :-) Ja wrocilam z pracy, ugotowalam, zjadlam, posprzatalam a teraz nuda :-) Przez ostanie 2 dni myslalam duzo o wszystkim i postanowilam nie smucic sie juz i nie przejmowac :-) Szkoda zycia na smutki :-)

Gość można powiedzieć stara panna
hej :) ja zrobiłam chyba z 500 pierogów. jestem zmęczona :)

Hejka jestem jestem tylko kurnia zająłem się sprawami zawodowymi trochę. Psychotesty mam jutro i nie do końca wiedziałem na którą. Sytuacja opanowana także spokojnie - bez paniki ! dziewczyny jestem szczuplutki, ale jak wy tak świetnie gotujecie to ja wiem przy was to od razu bym tuszy nabrał 500 pierogów - tydzień jedzenia !

biorę was wszystkie dziewczyny dosłownie - ja wolę jeść niż gotować, ale gotować się naumieć trzeba było ! o mikrofalówce i zupkach chinskich by długo nie pociągnął :P

po mistrzowsku opanowałem sztukę gotowania wody w czajniku elektrycznym ! a tak na serio nic nadzwyczajnego kopytka, piergoi, zupę "witajcie wszyscy razem" i shcabowego i mielone no mówię bez szału - tyle aby dało się przeżyć jednak obstawiałbym mistrzostwo w gotowaniu wody bez przypalenia ! no i co chętne ? ^^

zapraszam :) do wyboru do koloru :) a właściwie do smaku :)

kopytka, piergoi, zupę "witajcie wszyscy razem" i shcabowego i mielone no mówię bez szału - tyle aby dało się przeżyć jednak obstawiałbym mistrzostwo w gotowaniu wody bez przypalenia ! wystarczy :D @mozna powiedziec stara panna - a z grzybkami tez masz? no to od razu lece :-P

ja wynalazłem trailer do grave encounters 2 o dziwo zapowiada się fascynująco - mimo iż sequelle najczęściej są próbą dociągnięcia kasiury z sukcesu części pierwszej. a po polsku to to będzie, że druga część zazwyczaj jest do dupy

Gość mondełek
Święty Józef, Święty Antoni, Wszyscy Święci...

Też ;)

na wieczór postanowił mondelek poreformować trochę . Poskakał po tematach powpisywał trochę tu trochę tam i w sumie tyla \! Idę spać wy bawcie się dalej nawet i ze świętymi ^^ jakby co to zapraszam na kawę koło 6 ^^

Paa ;)