Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wolna i zadowolona z życia

i znowu pomogłam córce znaleśc prace , znów zaufałam a sama

Polecane posty

nie moge znaleśc żadnej , córka wogóle mi nie pomaga finansowo , kurwa , denerwuje mnie to , jak sie cos nie zmieni w jej zachowaniu , to juz koniec , oddaje , niech bierze , kto chce !!!!!!!!!!!!!!!!!dosyc tego dziadostwa !!!!!!!!!!!!!!1

Gość pfff,ale brechhh
ale ty nie masz w ogole dzieci :D,chyba zapomnialas

Albo coś mi się myli, albo to właśnie Ty się tutaj żaliłaś, że nie możesz mieć dzieci. więc jak teraz nagle masz dzieci? o_O

kochana, weź idź do psychiatry bo coraz gorzej z Tobą, z tematu na temat widzę coraz gorszy obłęd

żaliła się, że nie może, potem założyła temat ze może i ze jest w ciąży, jak muszka owocówka, szybko córka do dorosłości od poczęcia dojrzała

Gość o jenyyyyyyy
Ty się lecz dziewczyno!

Gość LaMania
raczej wychować....

Gość nie wierzę jak to czytam
Dziecko się wychowuje żeby było nadziejne, jak się nie wychowało to teraz się ma. Co jakiś czas trafiam tutaj na twoje tematy na różnych działach i po prostu widze wiecznie niezadowoloną rozkapryszoną dziewczynkę która tupie nóżkami że nie ma tego co chciałaby mieć. Ogarnij się bo jeszcze nie raz po dupie dostaniesz.

I jeszcze jedno. Córka jest beee, Rodzice są beee, pracodawca jest beee, ludzie z forum są beee. Może pora zacząć zmieniać coś zaczynając od siebie a nie zganiać wszystko na to jacy są inni.

Może lepiej żeby nie była, skoro o tej poprzedniej piszesz takie rzeczy, że jej nie kochasz i tak dalej. To jakie są dzieci zależy w dużej mierze od tego jak się je wychowało, czyli jeśli masz problemy z córką to bynajmniej nie z winy córki.