Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macadamia 30

jaka to potrzeba?

Polecane posty

Gość macadamia 30

Rozstałam się z chłopakiem, poznała dziewczynę na sympatii, ale wrócił do mnie i mówi że na nowo się zakochał. Systematycznie się loguje na sympatii ma swoje konto nowe. Przyuważyłam...nie mówię mu tego..nie wiem po co mu ta sympatii..widocznie potrzebuje flirtu..nawet myślałam żeby się zalogować i zrobić mu na złość..jest zazdrosny..moze chce dowartościowywać sie tymi babami

Gość Dziewczyno daj sobie ...
z nim spokój. Robi na kilku frontach.

Gość macadamia 30
po co to robi? przyjeżdża do mnie..mówi że mnie kocha..mówi że nie ma czasu dzisiaj iść do toalety bo jest na targach..a widzę jak jest zalogowany przez komórke na sympatii..a do mnie gada że nie ma czasu..Powiedział że jestem dziś natrętna...że od niegocośchce..bo szukam miejsca na wakacje dla nas..odpowiedziałam że znajde sobie inne zajęcie to on sięwściekł

Gość Ar-T-ur1982
Ty jesteś tylko do seksu, jako poczekalnia. Szanuj się, zostaw go!

Gość macadamia 30
jest to dla mnie kłopot..naprawde..opiepszył mnie ze mu przeszkadzam a jest aktywny na sympatii

Gość macadamia 30
serce mnie boli ze on tak siedzi..teraz wysłal smsa że mnnie kocha, że świetnie sobie radze

Gość macadamia 30
mówi do mnie skarbie moje kocham cie ..dramat ..nie wiem jak go zostawic to horor jakiś..

Gość macadamia 30
korci mnie żeby powiedzieć mu że wiem o tym że jest na sympatii..nie wiem co robić

Gość Ar-T-ur1982
Jak to nie wiesz? Po prostu powiedz, że zrywasz i zaczynasz nowy rozdział w życiu. Wolisz żyć w niepewności i jęczeć na forum, że Cię facet nie szanuje i flirtuje z innymi, a tak de facto szuka po prostu lepszej partii? Jakby kochał, to nie miałabyś wątpliwości.

Gość porolonka
nie wiesz jak go zostawic, najlepiej powiedziec-sorry-miedzy nami koniec bo nie dam z siebie robic idiotki

Gość Ar-T-ur1982
Nie zniżaj się do jego poziomu. Informując go o koncie na sympatii tylko podejmiesz jego durną grę. Jest nieuczciwy, nie zasługuje na szansę. Po takiej akcji albo on zerwie, albo będzie się lepiej krył.

Gość macadamia 30
okropnie teraz się czuje..bo mi przykro że siedzi na sympatii cały czas sie świeci a mnie mówi jak to bardzo jest zajęty na targach

Gość macadamia 30
niby na rargach a przesiaduje na sympatii..nie wiem moze zaloguje sie albo mu powiem ze jest na sympatii korci mnie to

Gość macadamia 30
dziękuje za doradzenie..ale dla mnie to przykre ze siedzi na tej sympatii 3 tydzień

Gość Ar-T-ur1982
💤

raczej trzyma cie na gorsze czasy /dopoki nie znajdzie czegos ciekawsezgo;-) (stad nadal szuka;-)

To go sprawdź. Weź zdjęcie koleżanki(proponuję za jej zgodą), załóż konto jakieś, podpisz coś w stylu Kasia19, i nawiąż z nim relację. Nic specjalnego na początek. Jakąś duperelę. Rozmawiajcie troszkę, załóż fikcyjne gg i czasami zostaw mu jakąś wiadomość. A potem przejdź do konkretów i zobacz czy się umówi. Jeśli tak - umów się z nim a na spotkanie przyjdź jako ty, i daj mu w kopercie wydruk rozmowy z gg :)