Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue ivy

Co ile powinno się myć?

Polecane posty

Gość blue ivy

Jedni mówią, że częste mycie skraca życie, drudzy szorują się ze 3 razy dziennie... Jak to w końcu jest z tym myciem? Co ile wy się myjecie i czego do tego używacie?

Gość fascynujacy jak flaki z olejem
nie przejmuj się tak cudzym zdrowiem. dbaj o swoją dupę tak jak zawsze to robiłeś :) tylko o nią :)

myję się 2 razy dziennie (chyba że upał albo basen to dodatkowo w ciągu dnia) raz dziennie włosy i raz dziennie gąbką używam: szamponu vichy, mydła XD, rano żelu pod prysznic dla wrażeń zmysłowych :classic_cool:

Gość piękne dziewcze :)
latem jak są upały to myje się 2 razy dziennie ,a jak jest chłodniej to wystarczy raz dziennie

Gość warcisław
mój penisek co 2 dni na innej myjni bywa :)

Gość blue ivy
ty nie szalej tak z tym swoim no wiesz warcisławie...

Gość gfffffffffffffffffff
myje sie raz dziennie , mocze sie w wannie :classic_cool: nie widze potrzeby zeby sie pucowac jak inni : rano prysznic, po pracy prysznic, podją na rower = prysznic, wieczorem znowu 😠

Gość blue ivy
no to siupa, bynajmniej masz naskórek jedwabisty :)

Gość nie ma co ile powinno
sama widzisz jak Twoja skóra reaguje. generalnie raz/dwa razy dziennie biorę prysznic, głowę też raz dziennie czasem pozwalam sobie na parę:P dni przerwy,np. teraz głowę ostatnio myłam z 5 dni temu, teraz nałożyłam sobie mega tłustą odżywkę na końce, bo wiem, ze moim włosom służy taki odpoczynek raz na jakiś czas.i z ciałem podobnie, czasem na 2-3 dni daję odpocząć od kosmetyków(pod warunkiem,ze nie ma upałów, nie pocę się szczególnie,nie latam po zanieczyszczonych miejsach itp) pewnie to brzmi obrzydliwie ale najlepsze jest naturalne natłuszczenie i tego nie zastąpimy żadnymi kosmetykami i po takiej przerwie skóra i włosy wyglądają o wiele lepiej

Gość ajzis
nie ma co ile powinno - nie chcialabym siedziec obok ciebie w komunikacji miejskiej :O

robie to tylko wtedy jak nie ruszam sie z domu, wiec sie nie boj,nie powalilo mnie totalnie i jak ktos po 2 dniach bez prysznica jebie to chyba ma problem z potliwoscia

Gość Dr igizigi
kobiety dbajcie o siebie (mężczyźni z resztą też)! CODZIENNIE: -mycie zębów min. po każdym posiłku i obowiązkowko rano i wieczorem, -włosy to w zależności jak Wam sie przetłuszczają, jeśli szybko to codziennie, jeśli nieszybko to co dwa dni (naprawdę włosy myte raz na tydzień wyglądają starsznie nieświeżo, nieelegancko i jak u lumpa, nawet jak nie wygladają na tłuste, to po prostu czuć że one są niemyte, i niemiło jest siedzieć np. obok takiej osoby w tramwaju), -prysznic codziennie! W trakcie jego golcie pachy (to nie zajmuje czasu, a te male szczecinki wygladają nieestetycznie i nie ma wykretów że amc bluzki z zakrytym rękawem- przecieć zawsze możecie złamać bark czy coś i potem siara na pogotowiu bedzie...), a także jeśli wymagają tego Waszego nogi i piczki to je golcie, - także warto wspomniec, ze trzeba brzydko mowiac- myć dupcię po każdym sraniu, kto tego nie robi to naprawdę fleja i śmierdziel

Gość Dr igizigi
i nie wykrecajcie, sie że te powyższe zabiegi to marnowanie, wody, prądu, mydła itp... naprawdę na higienie oszczedzac nie mozna!!!

Gość prawdziwy polski katolik
myje się raz w tygodniu w niedziele przed sumą.

ja sie nie wykrecam,napisalam wyraźnie dość. mogę być i obrzydliwa bo raz na jakiś czas zrobię jak pisałam, trudno, ale tak obrzydliwa osoba jak ja używa wilgotnego papieru toaletowego albo chusteczek dziecięcych po każdej wizycie w toalecie,a to chyba podstawa higieny

Gość Dr igizigi
nie no Ty dobrze robisz akurat, bo te husteczki to świetna alternetywa.

myję się tyle razy ile sama uznaję, to zależy czy czuję się świeżo czy nie. Przeważnie mydło, zele do mycia ciała a przede wszystkim woda :)

Gość Dr igizigi
chusteczki zjadło mi c :P :P

Gość gość
Myje się codziennie Zęby rano i wieczorem --żel pod prysznic , woda ,gąbka , szampon

Gość gość
zawsze przed atakiem :-D

Gość gość
co za brudasy,,,nie dziwota ze w autobusach smierdzi ja myje sie 2 razy dziennie, jak jest lato to czesciej

Gość gość
Kąpie się co 2 dzień a latem codziennie. Głowe zawsze co 2 dzień

Gość gość
A ja sie myjem i podmywam :-D

Gość gość
gość co za brudasy,,,nie dziwota ze w autobusach smierdzi ja myje sie 2 razy dziennie, jak jest lato to czesciej ,.,.,.,.,.,., jak możesz myć się śmierdziuchu tylko 2 razy dziennie!!! ja robię to 5 razy!!! śmierdziuch! :)

Gość panna z mokrom głowmo
DWA RAZY TO MINIMUM

Gość gość
w miesiacu?

Gość gość
2 razy na dzień :))

Gość gość
Co za p******a c*ppa napisala,zeby myc zeby po kazdym posilku, jem kilka razy dziennie,nawet kilkanascie, pije soki i co 5 min mam walic fluor w szkliwo?? Czy ty wiesz co jest w pascie i co to jest fluor? Wole rzuc gume niz napierdalac szczoteczka co chwile,zeby zajechac szkliwo i dziasla.

Gość gość
gość Co za p******a c*ppa napisala,zeby myc zeby po kazdym posilku, jem kilka razy dziennie,nawet kilkanascie, pije soki i co 5 min mam walic fluor w szkliwo?? Czy ty wiesz co jest w pascie i co to jest fluor? Wole rzuc gume niz napie**alac szczoteczka co chwile,zeby zajechac szkliwo i dziasla. Przeciez napisał(-a), że zęby myć po każdym obfitym posiłku oraz rano i wieczorem. To samo powie Ci dentysta bądź stomatolog. Więc fluorze zasięgnij porady! A po soku nie trzeba bo to nie obfity posiłek, a guma dobra rzecz polecam... Pzdr.