Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhjjkululuio

Ale sliczna panna młoda,zobaczcie...

Polecane posty

Gość gfhjjkululuio
a ty juz wiesz ze to ja :-0 to super,ciesze sie ze ze jestem nią :-P

Gość gfhjjkululuio
no tak,zapomniałam ze u niektórych kafeterianek sprawa nie mozliwą jest zeby kogoś poza soba pochwalic :-0

Gość klawka17
ja bym się nie cieszyła, ale ok o gustach nie powinno się dyskutować. Mamy odmienne zdania i na tym poprzestańmy. Miłego wieczoru życzę!

Gość gfhjjkululuio
nawet do głowy by mi nie przyszło zeby siebie chwalic ale widze ze Ty masz to na porządkui dziennym.

Gość łohohoho
ja myślę, że najlepiej to facet ocenia a nie my, bo my baby mamy fobie na swój temat i jesteśmy zazdrośnice zapytajcie o zdanie swoich facetów na ten temat

Gość palinukka
autorko to, że komuś się nie podoba to nie znaczy, że przez niego zazdrość przemawia, kumasz? o ile wiem to w internecie jest wolność słowa i każdy moze swoją opinię wyrazić, skoro założylas taki topic, to chyba widziałaś, że ludzie nie będą Ci tu przytakiwać, tylko raczej każdy będzie wyrażał swoje zdanie. Mnie sie ta Pani nie podoba i tyle i żadna zazdrośc, ani zawiść przeze mnie przemawia. aha i południowej urody ta Pani na pewno nie posiada, prędzej już pod jakąs rosjankę/ serbkę bym ją podpięła.

Gość całkiem przecietna
haha jeśli to miał być reklama, to całkiem nie wyszła ...te uwagi że fotki się obrabiana a film nie :P autor jest 100 lat za murzynami ... od jakichś 5 lat filmy się koryguje tak samo jak zdjęcia, program zwie się After Effect i też jest ze stajni Adobe :D

Gość srnq;lwBR;QKJbrjh
Ta z filmiku pierwszego ma ładny usmiech, cała reszta bezguście, suknia, pazury, dom (masakra! jakie bohomazy na scianach)

Gość robcio969
A czy ta niewiasta wie, że umieściłaś tutaj ten filmik? Ciekawe czy by się ucieszyła, że kilka osób ocenia jej urodę. Może wcale by sobie tego nie życzyła. A skoro tak jarasz się jej uroda to może ty lesba jesteś?

Gość chloe szydercza
filmik z niewiasta (nie powiem ze sliczna bo mi sie nie podoba) jest na yt wiec bardziej w sieci byc nie moze :) podejrzewam ze zgodzila sie zeby autor promowal swoje "dziela" gdzie tylko sie da, wiec kafe jej zaszkodzi mozliwe ze i na red tube ma filmik z nocy poslubnej :P

Gość gfhjjkululuio
no no to ze napisałam ze ktoś ładny to od razu jestem lesba i kamerzysta no i ozywiscie jestem ta panią z filmu czyli 3 w1 :-D a jak ktos napisał wyzej,w necie jest wolnosc słowa i moge pisac ze mi sie ktos podoba.a co do wstawienia tu filmu to chyba yt tez jest internet wiec co za róznica czy kafe czy yt???

Gość rrrrrrrrrosssssssssa pipo
aha i południowej urody ta Pani na pewno nie posiada, prędzej już pod jakąs rosjankę/ serbkę bym ją podpięła. a Serbki nie sa z Poludnia co?

Gość chloe szydercza
Jugo-slawia jugo to poludnie, ale chodzi tu o slowian

chloe szydercza Jugo-slawia jugo to poludnie, ale chodzi tu o slowian oh Chryste panie :-O:-O:-O jakas Ty glupia Boze Swiety

Gość chloe szydercza
ty jestes glupia pipo skoro nie widzisz roznicy w urodzie rosjanek, serbek a kurna hiszpanek, czy wloszek tu poludnie i tam poludnie, ale w twojej wsi pewnie kazdy z kazdym wiec wszyscy od tej samej krowy

Ty kretynko jebnieta najpierw piszesz ze wzielabys ta brunteke raczej za Rosjanke = Slowianke albo Serbke = Poludnie !!!!!!!!!!!!!!! uwazajac ze nie ma poludniowej urody a teraz sie tlumaczysz ze tu Poludnie tam Poludnie ale roznice sa wez idz ty tepa dzido bo kurwa wstyd byc kobieta przy takich tepych kurwach

Gość jakofacet
a mnie się żadna z tych lasek nie podoba..

Gość szydercza chloe
wstyd to byc Toba, pipo [zgłoś do usunięcia] palinukka autorko to, że komuś się nie podoba to nie znaczy, że przez niego zazdrość przemawia, kumasz? o ile wiem to w internecie jest wolność słowa i każdy moze swoją opinię wyrazić, skoro założylas taki topic, to chyba widziałaś, że ludzie nie będą Ci tu przytakiwać, tylko raczej każdy będzie wyrażał swoje zdanie. Mnie sie ta Pani nie podoba i tyle i żadna zazdrośc, ani zawiść przeze mnie przemawia. aha i południowej urody ta Pani na pewno nie posiada, prędzej już pod jakąs rosjankę/ serbkę bym ją podpięła. gdzie jest napisane ze to ja? nawet czytac nie umiesz, z rozumieniem tez u Ciebie na bakier

tepoto nawet jak to nie ty to wytlumaczylas mi ze Jugo to Poldunie a Slaiwa to Slowacy wez sie puknij w leb debilko.

Gość szydercza chloe
bo dla wiekszosci debili poludnie kojarzy sie z wlochami, czy hiszpania jestes naprawde glupia czy tylko udajesz i trolujesz sobie?

Gość szydercza chloe
aaa i slowianie panienko, a nie slowacy :) jesli wiesz co to sa w ogole slowianie :D

Gość Monika z Sopotu
Nie lubię pucatych ryji wiec mała akwka odpadasz pucku :o panna młoda ładna z 1 linku :)

wez sie nie pograzaj debilko 🖐️ chuj ci w doope

Gość asssaasa
Ha ha ha ha, ale się uśmiałam. Reklama kamerzysty, a mała czarna kawka przypisuje wrzucenie filmiku przez pannę młodą. He he. Pisze jak byk, film zamieszczony za zgodą he he. I jeszcze jestem podobna i miałam fajniejsze buty. Przepraszam bardzo, ale nie jesteś podobna. Ja uważam, że pani na filmiku jest bardzo ładna. Pani na filmiku drugim też bardzo ładna.

Gość niestey ale........
paskudna a film żle nakręcony ot i po reklamie lub autoreklamie

Gość fdulkii
Dziewczyna ładna, ale jej "stylizacja" (zwłaszcza te szpony w zbliżeniach) zdecydowanie odstręczająca. Jak i cały filmik w tej dziwnej żółtej barwie.

Dziewczyna jest ładna, i może to ja jestem zbyt wymagająca, ale śliczniejsze panny młode widział internet. No, po prostu nie jest to tak porażająca uroda by aż tak się o tym rozpisywać.

Gość nie jest brzydka
ale z drugiej strony jest zwykła laska jakich miliony. Myślałam że jak ktoś taki topik założył to zobaczę coś co mnie na kolana powali. A tu zwykli ludzie, zwykły ślub