Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pearl ... or

**Przeżyliście kiedyś taką miłość,że dla ukochanej osoby zrobilibyście wszystko?

Polecane posty

Gość Pearl ... or

Takiej miłości, gdy każda minuta rozłąki z kochaną osobą boli i gdy odliczasz czas do kolejnego spotkania. Miłości, przez którą nie jesz, nie śpisz i tylko ciągle marzysz, rozpamietujesz spędzone w spólnie chwile? Gdy każdy dotyk tej osoby powoduje dreszcze...?

Gość less_madchen
nie i szkoda, że nie pomyślałam 2 miesiące temu. cofa mnie na myśl, że zobacze tego schizola.

Gość less_madchen
podglądactwo? :D

Gość Pearl ... or
ktoś kto nigdy nie był zakochany, nie zrozumie tego szaleństwa, jakim jest miłość :)

Gość left behind
Tak. a potem okazało się że zostałam oszukana,i ze wyglupilabym się robiąc wszystko dla niego.

Gość atomowa.biedrona
tak, za miesiąc mamy ślub. Jestesmy ze soba 6 lat i dalej sie tak kochamy. chociaz nie mamy juz czasu na te romantyczne spacery. brakuje mi tych ukradkowych buziaków, spotkan na spontanie i wgl tamtych czasow jak dopiero sie poznawaliśmy ;/

Gość less_madchen
nawet mi cię nie żal, nie ma kogo :D

Gość left behind
Nawet nie wiesz kim jestem, więc nie wiem czemu piszesz ze nie ma kogo. Na szczęście zobaczyłam kim jest i poświęciłam wszystko pasji mojego życia..więc :) wszystko skończyło się dobrze

Miłość nigdy nie powinna być szaleństwem. Szaleństwo to zjeść czereśnie, popić colą i pójść skakać na trampolinie. Efekt będzie ten sam.

Gość left behind
Ale wiesz co to zakochanie? To szalenstwo przez przynajmniej kilka miesięcy :)

Gość o to to ...
to straszne jest. Gorsze niż wirus ebola...

Gość marcelinka___84
przejadłeś się

to mówimy o zakochaniu czy o miłości? To spora różnica i nie radzę robić "wszystkiego" dla kogoś kogo zna się parę miesięcy ;)

Gość po prostu on_
naukowscy doszli do wniosku, ze istnieje tylko chemia a czy ja nazywa sie staniem zakochania czy miłością to wszystko jedno. Zatem na nic filozofia i gdybanie, ze sie czyms różnią, bo tak nie jest.

Gość marcelinka___84
szybko się nudzę. nie wnosisz nic ciekawego. pierdoleniem na necie zarabiasz na życie i tyle. jak można cały dzień przed kompem.. nie masz odparzeń na worku? czy majonezem nacierasz?

Gość kimono obi
ja na mysl o ex mam dreszcze a nie jestesmy razem juz 3 lata...moze to dlatego ze byl to pierwszy moj zwiazek powazny

No dobrze, "po prostu on", ale kto ci naopowiadał bzdur, że miłość to tylko emocje (czyli ta "chemia")? To przede wszystkim świadomy wybór, przywiązanie, tworzenie i utrzymywanie silnych relacji z drugą osobą. Swoją chemię możesz sobie w buty wsadzić - każdy płomień wygasa jeżeli nic go nie podsyca.

To o czym piszecie to delikatne schorzenie zrodzone na skutek zbyt częstego kontaktu z jadem romantyzmu. Spokojnie, po 3, czy 4ech katastrofach życiowych spowodowanych obdarzeniem nadmiarem zaufaniem osób tego nie wartych człowiek wraca na ziemię...

Gość kasztelanka
Tak to było piękne kiedy po 3 latach razem zamieszkaliśmy i zaczeło sie wszystko psuć. Po 5 latach codziennie się kłocilismy, to były mega awantury. Siedziałam ryczałam miałam tego wszystkiego już dość. Wszystko się jakoś ułożyło i za kilka tyg byłam w ciąży. W czasie ciąży był dla mnie kochany jaknigdy wcześniej. Gdy urodziłam znowu było gorzej, było strasznie. doszło do rękoczynów itp. teraz po 9 latach jest już dobrze. Mielismy kryzys i to niezły Czy teraz go kocham tak jak kiedyś Napewno nie ale jesteśmy bardzo związani ze sobą i potrafimy się dla siebie poświęcić . Chociaż bardzo mi brakuje tamtej miłości

Ja od 5 lat(w grudniu) nie jestem ze swoja szalona miloscia. Od milosci do nienawisci jest 1 krok wiec lepiej zebysmy sie wiecej nigdy nie spotkali.

Gość gigaset30
Tak do mojego męża .. i to trwa nadal :)

To wspaniale. Zycze wam wszytkiego dobrego :-) Mnie ta milosc prawie zniszsczyla wiec dziekuje Bogu ze sie rozstalismy w koncu.

Gość Ja przeżyłam tak raz
facet się we mnie tak zakochał, że robił dosłownie wszystko dla mnie. Nawet dał mi dach nad głową i samochód a ja go ze wszystkiego ograbiłam i co najlepsze on jeszcze prosił bym doi niego wróciła. Wróciłam ale po tylko to by jeszcze więcej mu zabrać :P