Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria Met

Wyjazd integracyjny z pracy - czy okłamać mojego narzeczonego?

Polecane posty

Gość mi mała ta sama
luzik;)

Gość mi mała ta sama
o, nastepna niewolnica sie wpisała:D

Gość Daria Met
Ja tam nie wiem, każdy związek jest na swój sposób dziwny:) Przynajmniej mam dobry seks:D I regularny!

Ciekawe czy twój narzeczony by nie pojechał gdyby tez miał wyjazd integracyjny w pracy? A może był na takim wyjeździe i teraz jest zazdrosny, ze ty super będziesz sie bawić a on w domu zostaje sam :D

Gość beznadziejnie..
Ciekawe czy w odwrotną stronę też o tych facetach mówiłybyście "niewolnicy"?

Gość mi mała ta sama
Przynajmniej mam dobry seks I regularny! a to faktycznie osiągniecie;) nie wierzę w to, co czytam:)

Gość nostalfggia
Wiadomo co się dzieje na wyjazdach integracyjnych. Chodzi tylko o picie i seks. To nie jest czcze gadanie. Byłam już na wielu. Pojedziesz autorko to zobaczysz, że nawet czcigodne koleżanki i koledzy będą uprawiać między sobą seks.

Gość Zuzanna Amelia & 1
To ciekawe bo ja tez bylam na roznych wyjazdach integracyjnych i jakos nie widzialam zeby sie ludzie gzili. A ty za materac robilas ? Tak przy tobie kopulowali czy podgladalas ?

Gość mi mała ta sama
Pojedziesz autorko to zobaczysz, że nawet czcigodne koleżanki i koledzy będą uprawiać między sobą seks. gdzie wy pracujecie? w burdelu?;) wiekszych bzdur nie czytałam:)

Gość Daria Met
Spoko, ja jestem z mym lubym od II klasy liceum i jeszcze mi się nie zdarzył skok w bok więc chyba nie polecę z kolegami z pracy. Zwłaszcza, że są bardzo poniżej przeciętnej:) Ale dzięki za troskę! A mój luby ma własną działalność więc raczej nie będzie miał wyjazdu integracyjnego, a nawet jeśli to sam nie będzie chciał jechać. A jeśli będzie chciał to mu zabronię:D Proooste.

" [zgłoś do usunięcia] Daria Met Ja tam nie wiem, każdy związek jest na swój sposób dziwny Przynajmniej mam dobry seks I regularny!" mozna miec to samo +sw. spokoj w kwestii decydowania o wlasnych przyjemnosciach;-)

" [zgłoś do usunięcia] nostalfggia Wiadomo co się dzieje na wyjazdach integracyjnych. Chodzi tylko o picie i seks. To nie jest czcze gadanie. Byłam już na wielu" na moich najczecsiej puszczali sie wlasnie ci z najkotszymi smyczami - zwykle matki i zony z mezami -ojacimi -glow rodzin. przypadek?;-)

"gdzie wy pracujecie? w burdelu? wiekszych bzdur nie czytałam" to bardzo popularne zachowanie w eiskzych firmach - oraz wsrod kasjerek carrefura;-)

Gość Daria Met
:) Spoko, naprawdę umiem trzymać nogi razem:D Mi odpowiada taki związek, ba! Raduję sie nim każdego dnia!

" [zgłoś do usunięcia] Daria Met Spoko, ja jestem z mym lubym od II klasy liceum i jeszcze mi się nie zdarzył skok w bok więc chyba nie polecę z kolegami z pracy. Zwłaszcza, że są bardzo poniżej przeciętnej Ale dzięki za troskę!" zobaczcie jaka laska - najpierw zklada temat, a potem "broni" narzeczonego ;-))) ;-)) super - starsznie ci zazdroszcze - wszystkie narzczonego z regularnym seksem , no i smyczy oczywiscie;-)) "A mój luby ma własną działalność więc raczej nie będzie miał wyjazdu integracyjnego, a nawet jeśli to sam nie będzie chciał jechać. A jeśli będzie chciał to mu zabronię Proooste." idelany zwiazek ...dusz;-)) az sie spocilam z tej zazdrosci;-)

" [zgłoś do usunięcia] Daria Met Spoko, naprawdę umiem trzymać nogi razem Mi odpowiada taki związek, ba! Raduję sie nim każdego dnia!" a dopiero co chwalilas sie regularnym seksem - z zakleszczonymi nogami?;-)) a zwiazek to ba!!! nic dzienego ze radujesz sie kazdego dnia, kazdy by tak robil na TWOIM miejscu;-)) taki narzeczony to skarb;-)

Gość Daria Met
Oj, nie chcę wzbudzać zazdrości. Chociaż jakbyś zobaczyła zdjęcie to mogłabyś zacząć posikiwać:) Przypomina trochę byłego Dody, tylko jest bardziej blady i ma dłuższe włosy! SATAAAAAAAAAAN!

" [zgłoś do usunięcia] Daria Met Oj, nie chcę wzbudzać zazdrości. Chociaż jakbyś zobaczyła zdjęcie to mogłabyś zacząć posikiwać" alez ja juz posikuje;-))) zwlaszcza jak o tej smyczy wspomnialas;-)) " Przypomina trochę byłego Dody, tylko jest bardziej blady i ma dłuższe włosy! SATAAAAAAAAAAN!" no jesli taki typ cie podnieca to oki;-))) mow mi jeszcze - szczegolnie jak cie wytresuje tak zebys mu w zebach kapcie przynosila to wtedy juz na pewno pouszcze;-))

Gość Aryton
Jesli go klamiesz to po co w ogole z nim jestes? Jedz lepiej na wyjazd typu Powersport, bierz go pod pache i tyle;)

Gość dsfsdfsdf
Jedź, dasz dupy obciągniesz pałkę koledze a później będziesz tutaj pisać że byłaś głupia bo się upiłaś i robiłaś to wszystko. Wy baby takie jesteście.