Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliaaaa

Czy mam jeszcze szanse go zdobyć ;(

Polecane posty

Gość Juliaaaa

A więc tak staram się o kogoś już bardzo długo, niestety bezskutecznie, chłopak ten wie że go kocham i że jestem ( można powiedzieć na każde jego zawołanie ), ma on 20 lat ja 17, rozmawiałam z nim na ten temat był on jednak pod wpływem alkoholu , natomiast rozmawaił że mną trzeźwo i szczerze , myślałam że coś się zmieni a zmieniło sie tyle że nie unika mnie i nie udaje że mnie nie zna - jesteśmy na stosunkach koleżeńskich, może wszstko byłoby inaczej gdyby nie ludzie próbujacy nam zaszkodzić . Postanowiłam do niego napisać sms-a , ponieważ miał wypadek i chciałam dowiedzieć się jak się czuje odziwo odpisał mimo tego że nigdy dotad tego nie robił ( widocznie ta rozmowa troche podziałała) mówił żebym pisała do niego kiedy mam ochote jednak od tamtej pory nie napisałam już - myślicie że powinnam napisać ? Ale dlaczego on tego nie zrobi? :( a może powinnam udawać że mi na nim nie zależy żeby zobaczył że mnie stracił i że nie jestem jednak na każde zawołanie ?? A może macie jakieś pomysł co mogłąbym zrobić żeby zainteresować go swoją osobą .Prosze odpiszcie, być może mój temat wyda się komuś głupi jednak dla mnie to ważne . Będe wdzięczna za każdą odpowiedź , z góry dziękuje i serdecznie pozdrawiam:):*

Gość adas34324
daj mu dupy

Gość Juliaaaa
Nie zależy mi na tym by mieć go na chwile ale by zobaczył we mnie kogoś więcej niż koleżankę i coś do mnie poczuł .