Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubby

moje hobby to

Polecane posty

Gość lubby

damskie ciuszki

Gość marcelinka___84
minus :) ciotowatyś

Gość marcelinka___84
ja pierdolę, gdzie są normalni faceci? co się z tym narodem porobiło.

Gość onanizator akrobata
A gdzie normalne kobiety? Gdzie te baby?

Gość marcelinka___84
tu mnie przywiało. zależy co rozumieć przez normalność.. niektórzy za normalne biorą dominy, więc różnie to bywa :D

marcelinka___84 ja pie**olę, gdzie są normalni faceci? co się z tym narodem porobiło. oj zgineli w II światowej:)

hobby... hmm rower, górskie wycieczki, strzelanka w sobotnie poranki w Warszawskich ruinach:D

Gość onanizator akrobata
powiem wam ,że wojna to najlepszy system "samoregulacji populacji" jaki czlowiek stworzyl. Gdzie te baby gdzie faceci? Racja. Wlaczam facebook - panie siwca dupami , robia dziubki i wzdychaja jakie sa piekne. Kolesie - chodza na solarium i gola pachy , stawiają dziwne fryzury i interesuja sie moda , rozmawiaja o odzie , juz nie o samochodach , a o pierdolonych sweterkach "że bym se takie kupił bo przecena jest" Swiat staje na glowie. Gimbusy popuszczają szpary za spodnie , wszak to "moja cipa i dorosła jestem a seks za spodnie to nie kurestwo a cudowna symbioza z ktorej kazdy ma profity" Pora kończyc ta farsę , a niech pierdyknie jakis meteoryt i zaczniemy od początku - jesli bedzie co zbierac

heheh święta racja, stara nie jestem (26 lat) ale naprawdę jak patrzę co się teraz dzieje z małolatami to paranoja:) moje dzieciństwo, trzepak, podwórko, mama krzycząca przez okno.... a nie komputer, gry, telefon... ehh to były czasy

Gość t.o.m.
heheheh no gdzie te piękne lata:D