Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A-G-N-E-S

Czy brzydcy ludzie mają gorzej w życiu ?

Polecane posty

Gość A-G-N-E-S

Mam kolegę któremu natura urody poskąpiła ale mimo tego jest naprawdę dobrym człowiekiem,inteligentny,ukończył studia dzienne jednak od 3 lat nie może znaleźć pracy w swoim zawodzie (miał tylko staż) twierdząc że to przez swój wygląd.O kobietach nawet nie myśli i wydaje mi się że już się z tym pogodził że jest singlem. Co o tym myślicie ?

kiedyś jak bedzie miał kase to bedzie miał mnóstwo pustaków do jebania :) wiadomo jak papierki działają na kobiety :) same rozkładają kolanka z mokrą pizdą do wsadzania ;)

Gość crazy_horse
Papierkiem to sobie można dupsko podetrzeć a nie pokazywać laskom :)

Gość bbnation
Kiedyś wysłaem na portalu randkowym pewniej niewiascie zaproszonko do poznania sie. Ów dziewcze bylo mocno przecietne - a w opisach zawziecie twierdzilo ,że "cechy fizyczne nie maja dla mnie znaczenia" - obczaiła moja fotke - i zukaj dalej:0 Taka to prawda o kobitkach :) Moje zdanie takie - niestety swiat jest totalnym syfem i brzydkim znacznie trudniej.

Gość jak nie jest pewny siebie
i wygadany to faktycznie moze mieć problem ze znalezieniem pracy kinky reggae, kolejny prawiczek zazdrości, że to nie jemu rozkładają? na kurewkę pewnie nawet cie nie stać:D

Gość oczywiście, że tak!
W dzisiejszych czasach patrzą na wygląd przede wszystkim. Jedyne miejsce pracy gdzie nie patrzą na urodę to chyba budowa. Gdzieś w necie lub gazecie czytałam, że pracodawcy chętniej przyjmują ludzi atrakcyjnych, ponieważ tacy wzbudzają w nas większe zaufanie niż ludzie brzydcy. To przykre, ale niestety prawdziwe. A podawanie przykładów, iż książę Karol jest brzydalem, jest słabe. Dużo ludzi mało atrakcyjnych ma duże powodzenie ze względu na popularność i zasobny portfel. Czystym przykładem jest branża rozrywkowa czy sportowa. Np. strony uwielbienia Mesuta Ozila? Możemy życzyć tylko powodzenia Twojemu koledze, może kiedyś natrafi na pracodawce równie nieatrakcyjnego jak on i z litości i swoich przykrych doświadczeń jako człowiek brzydki go przyjmie do pracy ;)

Gość jak nie jest pewny siebie
Rozumiem, że z własnego doświadczenia wiesz jak to jest dawać dupy, a Ty jak szybko padasz do klęczek albo rozkładasz nóżki? Ile papierków wystarczy?:D

Gość bbnation
Ken F. Jonnedy - czasami lubie prowokowac i nieraz specjalnie sprawdzam reakcje kobitek. Sam nie uwazam sie za brzydala - partnerke posiadam.

Gość crazy_horse
Znam gości bez studiów wyższych niektórzy nawet po zawodówkach a mają takie żony i narzeczone że głowa mała.Znam tych chłopaków od dawna i czasami nawet się dziwię jak takie "inteligenty" mają takie śliczne dziewczyny ale jak się jest przystojnym to i w życiu jest lepiej !

Następny dla którego kierowniczych zabrakło. Ludzie! Rozejrzyjcie się. Połowa ludzi pracuje w nieswoim zawodzie a nie wszyscy są brzydcy czy garbaci. Nie znajdzie ani pracy ani kobiety dopóki będzie siedział jak baba nad rozbitym korytem i użalał się patrząc w lustro i zazdroszcząc aktorom. Niech idzie do innej pracy. Takiej jaka w jego miejscowości jest, a nie takiej jaką sobie wymarzył, a mając już zajęcie, dochód i powód do podniesienia samooceny - niech szuka w swoim zawodzie. Pal licho zawód. Niech wybierze coś co odpowiada jego zainteresowaniom. Zadowolony z siebie naprawdę zacznie przyciągać ludzi, i wtedy kobieta zdolna go docenić sama się znajdzie.

Gość goska_
Moim zdaniem brzydkimi osobami często się pogardza w miejscach publicznych.

Gość nie tylko brzydcy mają
przekichane u kobiet porządni, dobrze wychowani z zasadami mężczyźni też nie mają dziś szans zbytnio u kobiet

Gość gośćbrzydal
jestem brzydki i zdaje sobie sprawe ze niemam szans u dziewczyn czasy się zmieniły dziewczyny są teraz naprawdę śliczne wyjątek która nie ambitne pewne siebie zadbane dlatego mają prawo być wymagające życie jest brutalne bo jak się jest brzydkim tak jak ja to człowiek niema prawa niczego dobrego oczekiwać od życia

Gość gość
Ty pedale

Gość gość
nie są ładne tylko mają wysokie ego chcą ciacha

Gość gośćbrzydal
kiedyś mijałem często śliczna blondynkę po pewnym czasie zorientowała się ze zaglądam na niom kiedy przechodzę i ku mojemu zdziwieniu niekrzywila się na mój widok jak zaglądałem na niom to tez spogladala w majom stronę ale w życiu niesmialbym zagadywac do tak pięknej istoty bo mogłaby się zdenerwować ze taki sszpetny jak ja może coś od niej chcieć

Gość atrakcja nocy dzisiejszej
Ładne kobiety chcą ładnych męzczyzn..czy to takie dziwne?tak jak przystojny facet nie wezmie sobie brzyduli czy grubaski...dbam o siebie,dużo wysiłku i pieniędzy wkładam w to żeby ładnie wyglądać to mam prawo tego samego oczekiwać..oczywiscie sam wygląd jesli chodzi o blizszą znajomosc nie wystarczy..nawet najprzystojniejszy koleś nie ma u mnie szans jesli jest chamski zarozumiały czy niesympatycxny

Gość gośćbrzydal
po co ta agresja mowie jak jest skończyły się czasy ze laski są nieśmiałe zachukane ale majom powody bo na kturom niespojrzysz to pala staje

Gość gośćhh77uh77jh
Znałam wredne zarozumiałe puste dziewuchy które w facetach mogły przebierać mimo zrypanego charakteru i znałam kilka brzydkich ale miłych dobrych uczciwych...chyba do dzisiaj z nikim sie nie związały..życie jest brutalne,taka prawda że ładni mają lepiej

Gość gośćbrzydal
do atrakcji nocy dzisiejszej napisałem wcześniej ze dziewczyny teraz są tak ładne ze majom prawo mieć wymagania wiec skat twoje pytanie ze mnie dzwi ze ładne chcą ładnych